... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
johnyfly1 napísal:dalo sa to tak na skode 120
shamanx napísal:Alfi666,
si nejaky aktivny co sa tyka sledovania mojich prispevkov.. vyhrazas sa ze neakceptujem pravidla.. neviem o com pises. Ja som mal pocitac, ked ty si nevedel ani co to je. Za dalsie, aut som mal uz niekolko, tak isto som clenom rozdnych klubov, ale co sa tyka tohto fora je asi najslabsie s ktorym som mal docinenia. Asi to bude v nas slovakoch..slovak na slovaka vzdy bol velmi ochotny pomoct.
Prajem vela km bez nehody vo FICOLANDE
alfi666 napísal:
Mily SHAMAN
Nemam vo zvyku riesit sukromnu debatu cez forum, ale myslim, ze nemas pravdu a v pripade ak ano, nech sa vyjadria ostatny clenovia...
Je tu myslim celkom dost vela ludi ktorym som poradil a pomohol (takisto ako mnohi mne predtym), takze viem, ze mi krivdis ohladom toho, ze niesom ochotny pomoct.
Celkovo sledujem dost aktivne prispevky vsetkych ludi, hlavne v 3er sekcii a technicke okienko, lebo toto ma zaujima.
Som rad, ze mas pocitac uz dlhe roky a tiez, ze aj navstevujes ine fora - z toho ti je potom urcite zname, ze kazde forum ma nejake pravidla.
Takisto sa ti chcem zverit, ze nepatrim medzi mladu generaciu tohto fora a tiez BMW nieje moje prve auto, ale nepotrpim si nato aby mi ludia vykali![]()
Ja som ta upozornil na pravidla nasho fora (nevyhrazal som sa), zmenil som ti nazov prispevku v debate o spojke a samozrejme som ju nechal otvorenu.
Potom si otvoril tuto temu, kde si sa spytal na to iste, cize nechapem preco si nepokracoval v predchadzajucej teme, ale temu som tiez nechal otvorenu - cize skutocne netusim co ti vlastne vadi
shamanx napísal:Caute.. Da sa nejak nastelovat spojka, aby mala zaber trosku vyzsie???
dakujem