Mam otazku, radsej vsetko 100x preverim ako nieco pobabrat. Moje auto E39 525d 7/2002 social vybava

(KOM, IHKR a pod)
Je to smerovane skor na ludi, ktori sa v tom vyznaju, napr. Lucky, profor, TT-simik a pod.
Kupil som Airbag s MFL tlacitkami. doticny tu s fora Sharan993 hovoril ze je to s e39 rocnika 1999, motorizaciu neviem. Zapojenie ABG neni problem z starsieho auta na moj rocnik 7/2002. Jeden konektor vymenim a druhy preletujem 3 Ohmovym odporom na oblbnutie jednotky. (1 patron vs. 2 patron)
No ale, na tlacitkach je napisany datum 23.10.96 ich cisla su 61 31 8 368 969 a 61 31 8 368 700.
Na bimmer fore som sa docital ze od 12/95 do 9/96 na MFL bola este dalsa riad. jednotka.
Od 9/96 do 3/99 uz jednotku zrusili a elektronika je v pravych tlacitkach.
Potom ze do 9/97 bolo este jedno tlacitko na palubovke pre tempomat a po 9/97 uz nie a bolo zlucene s tlacitkom O a vysledne oznacenie je O/I. Ale ze vraj tie MFL s tlacitkom O maju rovnake vnutorne zapojenie ako O/I rozdiel je len v podtlaci tlacitka. Vsetko dalej ovladala jednotka GR2 (to plati asi iba pre auta ktore nemaju elektricky plynovy pedal)
Vsetko som pochopil krasne, len nikde sa nespominaju modely po FL a tiez ziaden DIESEL (co ja mam 525d).
Pozeral som na bmwfans a tlacitka pre moj rocnik sa podla nich montovali aj do starsich rocnikov, napr. az 1997 a aj benzin aj diesel, ale tieto co mam ja tak do roku 1997 (to asi len kvoli oznaceniu toho tlacitka), no podla toho co som hore pisal by to mali mat rovnake zapojenie
Co ja viem, tak ze staci zapojit potrebne tri kable, 2 do svetelneho modulu a 3 do DDE. Piny na volantovom kruzku mam, pozeral som.
Potrebujem este schvalenie od niekoho kompetentneho ci mi budu fungovat tlacitka 10/96 na mojom 7/02 diesel. Staci vsetko zapojit, tie kable podla navodu?
Podla BMW WDS programu mam DDE 4.0 a kabel ide na pin 27 na 40-pinovom konektore
Plus by som poprosil blizsie info k vyrobe toho kabla, veci z starych PC mam kopu a vseliake
Tu je foto mojich MFL s ABG co som kupil (lava strana mi vyhovuje lebonemam telefon, len ci to bude vsetko fungovat)