... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
myroslav
Auto: E46 318D Touring
Kraj: Prešovský

Re: Montaz CCFL Angel Eyes

Štvrtok, 5. Februára 2009, 08:38

chcel som Ti uz vcera napisat, ale doma sa mi neda prihlasit nijako, no ja som to len tu listu jednoducho vytiahol vcelku, trosicku vody z ostrekovaca mi aj vystrieklo z toho, ale nebolo to az take hrozne a ked som to nakoniec zalozil naspät, vsetko funguje tak ako predtym a to som tie svetla rozoberal asi 3x a este asi budem, lebo mi ten kruzok nedrzi silikon, budem musiet asi tavnu tycinku dat, ked sa otepli a budem mat na to cas a naladu :-)
OO\[][]/OO E46 318D Touring
Bawarska Miłość Wieczna
Obrázok

Black
Auto: BMW e91 325 ix
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 5. Februára 2009, 10:08

myroslav napísal:
chcel som Ti uz vcera napisat, ale doma sa mi neda prihlasit nijako, no ja som to len tu listu jednoducho vytiahol vcelku, trosicku vody z ostrekovaca mi aj vystrieklo z toho, ale nebolo to az take hrozne a ked som to nakoniec zalozil naspät, vsetko funguje tak ako predtym a to som tie svetla rozoberal asi 3x a este asi budem, lebo mi ten kruzok nedrzi silikon, budem musiet asi tavnu tycinku dat, ked sa otepli a budem mat na to cas a naladu :-)

Ty si tu listu vytiahol aj s ostrekovacom ? Takze netreba najskor vytiahnut ostrekovac a az potom tu listu ?
Teraz: BMW e91 325 xi 218 PS
Potom: BMW e46 328i, 142 kW 193 PS
Najskôr: BMW e46 318i, 87 KW 118 PS.

myroslav

Štvrtok, 5. Februára 2009, 10:29

mne to vyslo vsetko spolu naraz, akurat ked som to potiahol az moc vonku tak mi to vystrekto kvapalinu na ostrekovanie okien, ale nebolo to az take hrozne, dokopy som mozno 2-3 deci vylial
Bawarska Miłość Wieczna
Obrázok

el salvadore

Štvrtok, 5. Februára 2009, 11:12

A ako je to s montazou CCFL do halogeno coupe e46 po facelifte? Pocitam ze to bude hold komplikovanejsie, a aku maju svietivost tie co si nahodil?Nasiel som daco taketo http://hlautomotive.com/?act=sp&mode=detail&pro_code=AE5 co ma 7000K a celkom dobre to vyzera, len sa to bojim nahadzovat aby sa mi nezacali svetla rosit.
Know yourself and you will never meet a stranger.

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 5. Februára 2009, 12:13

el salvadore napísal:
A ako je to s montazou CCFL do halogeno coupe e46 po facelifte? Pocitam ze to bude hold komplikovanejsie, a aku maju svietivost tie co si nahodil?Nasiel som daco taketo http://hlautomotive.com/?act=sp&mode=detail&pro_code=AE5 co ma 7000K a celkom dobre to vyzera, len sa to bojim nahadzovat aby sa mi nezacali svetla rosit.

na halogen to mas najjednoduchsie co mozes mat ;) a co sa tyka tej svietivosti tak kazdy biely kruzok je pomenovany cca 6000k - 7000k skor kebyze idem brat sa orientujem na to ake su k nim invertory...

dragunov87
Auto: f07 530d GT
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 5. Februára 2009, 12:20

ja sa chcem spytat ci by nahodou niekdo nechcel vymenit biele kruzky za zlte (E46 nexenon) - ja mam biele.
EX - BMW e46 320d
EX - BMW e61 530d Sapphir Black EISENMANN up to 190kW 648Nm by MM racing
BMW e87 118d
BMW f07 530d GT SOPHISTOGRAU BRILLANTEFFEKT up to 226kW / 307HP 622Nm

el salvadore

Štvrtok, 5. Februára 2009, 12:31

na halogen to mas najjednoduchsie co mozes mat ;) a co sa tyka tej svietivosti tak kazdy biely kruzok je pomenovany cca 6000k - 7000k skor kebyze idem brat sa orientujem na to ake su k nim invertory...

Tak zacinam byt z toho dobre studeny 8-[ vedel by si mi teda prosim ta uviest nejaky priklad (nejaky link, co odporucas ty atd....) myslim nejaku zostavu, dikesz
Know yourself and you will never meet a stranger.

TT-SIMIK
Auto: BMW

Štvrtok, 5. Februára 2009, 14:09

myroslav napísal:

Ako to silikonuješ ked ti to necche držat????ja som robil viac krat aj halogeny aj xenony a drzi riadne.....))))
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

myroslav

Re: E46 - Montaz CCFL Angel Eyes

Štvrtok, 5. Februára 2009, 15:11

zhmp: ale Ty si asi cakal kym Ti ten silikon stuhne, ja som chcel cim skor zavriet svetlo aby sa do neho neprasilo, v tej garazi sa neskutocne viril prach
Bawarska Miłość Wieczna
Obrázok

TT-SIMIK

Piatok, 6. Februára 2009, 00:17

myroslav napísal:
zhmp: ale Ty si asi cakal kym Ti ten silikon stuhne, ja som chcel cim skor zavriet svetlo aby sa do neho neprasilo, v tej garazi sa neskutocne viril prach

No to určite hej.......ale ten silikon sa odparuje...takže ked si to hned zložil tak .....nechcem vidiet aké máš zamastené sklá na svetlách..((((..PS: ja som cele svetlá zhodil dole a robil som to v mojej izbe...)))tá namaha stojí za výsledný efekt....)))) 8)
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

myroslav

Piatok, 6. Februára 2009, 11:18

ja som tiez povodne chcel cele svetla odobrat a robit to v klude doma, ale nedalo sa, s vybratim celeho svetla by bolo viac namahy ako s vybratim len toho plexiskla
Bawarska Miłość Wieczna
Obrázok

TT-SIMIK

Piatok, 6. Februára 2009, 12:05

myroslav napísal:
ja som tiez povodne chcel cele svetla odobrat a robit to v klude doma, ale nedalo sa, s vybratim celeho svetla by bolo viac namahy ako s vybratim len toho plexiskla

Čo je u teba námaha????hmmm???? Mne demontáž jedného svetla trvala 10 minút...takže žiadna námaha....)))) 5x skrutka,jedna lišta,4 konektory a NO PROBLEM...tak či tak budeš musiet zase rozobrat svetlá......takže si si urobil dvojitú robotu.....(((( 8)
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

K1ic0
Auto: E46 320D
Kraj: Žilinský

Pondelok, 28. Decembra 2009, 11:56

ZDRAVIM PANI.. MOZNO SOM TROSKU BLBY ALE CITAL SOM X NAVODOU NA MONTAZ CCFL, ALE NIKDE SOM NENASIEL CO SPRAVIT S TYMI KABLIKMI CO IDU Z KRUZKOV VON ZO SVETLA. ROZOBRAT SKLO A DAT ICH TAM TO BY SOM ZVLADOL, ALE ELEKTRICKY AKO NA TO?? DA SA TO NEJAK ZAPOJIT NA TEN KABLIK CO ISIEL NA PARKOVACKU STARU? ALEBO CO S TYMI INVERTORMI?? MOHOL BY MI TO NIEKTO CO TO ROBIL PODROBNEJSIE ROZPISAT?? PLS

myroslav

Pondelok, 28. Decembra 2009, 13:44

tak ja som tie inventory napojil na kabel od parkovačky a to tak, že som parkovačku vybral a kabliky od AE kružkov som pretiahol cez otvor, kde bola pôvodne zastrčená parkovačka von zo svetla a dieru som pre istotu vyplnil silikónom, aby sa do svetla nedostal prach alebo vlhkosť a samozrejme kabliky od inventorov som zasunul do tej koncovky, do ktorej sa dáva parkovačka a ani ich netrebalo pajkovať, spájať a neviem čo ešte, robil som to takto už na dvoch autách a zatiaľ spokojnosť, ale počul som tu už aj také názory, že si to chlapci dávajú aj na zvlášť kábel cez dorobený vypínač, ale to je podľa mňa kopec roboty navyše....
Bawarska Miłość Wieczna
Obrázok

K1ic0
Auto: E46 320D
Kraj: Žilinský

Pondelok, 28. Decembra 2009, 14:13

no to si myslim tiez ze je to navyse... takze to kludne bude pasovat do povodneho kabla na parkovacku.? a nebude mi vyhadzovat neaku chybu na BC?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných