... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
myroslav napísal:chcel som Ti uz vcera napisat, ale doma sa mi neda prihlasit nijako, no ja som to len tu listu jednoducho vytiahol vcelku, trosicku vody z ostrekovaca mi aj vystrieklo z toho, ale nebolo to az take hrozne a ked som to nakoniec zalozil naspät, vsetko funguje tak ako predtym a to som tie svetla rozoberal asi 3x a este asi budem, lebo mi ten kruzok nedrzi silikon, budem musiet asi tavnu tycinku dat, ked sa otepli a budem mat na to cas a naladu :-)
el salvadore napísal:A ako je to s montazou CCFL do halogeno coupe e46 po facelifte? Pocitam ze to bude hold komplikovanejsie, a aku maju svietivost tie co si nahodil?Nasiel som daco taketo http://hlautomotive.com/?act=sp&mode=detail&pro_code=AE5 co ma 7000K a celkom dobre to vyzera, len sa to bojim nahadzovat aby sa mi nezacali svetla rosit.
na halogen to mas najjednoduchsie co mozes mata co sa tyka tej svietivosti tak kazdy biely kruzok je pomenovany cca 6000k - 7000k skor kebyze idem brat sa orientujem na to ake su k nim invertory...
myroslav napísal:chcel som Ti uz vcera napisat, ale doma sa mi neda prihlasit nijako, no ja som to len tu listu jednoducho vytiahol vcelku, trosicku vody z ostrekovaca mi aj vystrieklo z toho, ale nebolo to az take hrozne a ked som to nakoniec zalozil naspät, vsetko funguje tak ako predtym a to som tie svetla rozoberal asi 3x a este asi budem, lebo mi ten kruzok nedrzi silikon, budem musiet asi tavnu tycinku dat, ked sa otepli a budem mat na to cas a naladu :-)
myroslav napísal:zhmp: ale Ty si asi cakal kym Ti ten silikon stuhne, ja som chcel cim skor zavriet svetlo aby sa do neho neprasilo, v tej garazi sa neskutocne viril prach
myroslav napísal:ja som tiez povodne chcel cele svetla odobrat a robit to v klude doma, ale nedalo sa, s vybratim celeho svetla by bolo viac namahy ako s vybratim len toho plexiskla