... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: e46 m pacet problem s olejom?

Streda, 17. Novembra 2010, 15:25

je to robota asi na 2 a viac hodin, mne osobne to trvalo asi 4 hodiny, ale zase singelvanos je zlozitejsi na rozoberanie. robil som to prvy krat a pekne som vsetko cistil od karbonu, robim dalsiu objednavku, ak chcete, mozem doobjednat aj prevas, ak nemate mechanika, vieme sa pozriet aj nato :), ked tak detaily doriesime po ss, samozrejme ak mate zaujem.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

SN-silver
Autor témy
Auto: e46 320i m parketa
Kraj: Košický

Streda, 17. Novembra 2010, 22:10

Chalani dik za odpovede dnes som mal priserny den isiel som menit olej lebo sa mi zdal uz prehorety j3b3 mi uz z toho jak ta kontrolka furt blikala .. vliezol som pod auto idem povolit srubu j33333b strihla mi sruba zavit ostal dnu a olej mi vitiekol cely som sa kvalitne zaj3bal a uz mi nepomoze asi nic ine len to odniest do servisu nech mi ten zavit niejako vyberu.. terz len dufam ze nebudu musiet celu olejovu vanu koli tomu vyberat.. lebo to zas bude majlant a idu vianoce a darceky #-o
som zvedavy ci to bude blikat aj po tej vymene kazdopadne v minulosti som mal problem so stratou vykonu a tam som musel menit snimac vyfukovej vacky to je tiez niekde na vanose.. mam doublevanos tak neviem. Zajtra idem do toho servisu tak dam uz rovno prekontrolovat aj to kolisanie otacok.. takze frajerka dostane pod stromcek asi tesnenie 6 litrov oleja a olejovy filter... dam vediet ako som dopadol.. dobru noc ](*,)

fOE
Auto: E46 328i r.2000
Kraj: Trnavský

Streda, 17. Novembra 2010, 22:55

SN-silver napísal:
dam vediet ako som dopadol.. dobru noc ](*,)

Fuuuuu chlape tak to nezavidim teda :-k vela stastia a urcite napis ci a hlavne ako vyriesili tie skakajuce otacky... myslim ze nas je viac co tento problem ma a vdaka tomu ze nieje 100% cesta ako sa toho zbavit tak tape :-s
BMW E46 328i, r. 2000, 142KW "Báwo"
Obrázok

SN-silver
Autor témy
Auto: e46 320i m parketa
Kraj: Košický

Piatok, 19. Novembra 2010, 21:19

caves takze uz mam svoju druhu lasku doma :D vsetko spravene mli tam na tu srubu niejake special vyvrtniky takze s tym nebol niejaky problem.. nevedel som ze mam az 7 litrovu vanu na olej fuu ale celkova cena dobra 113 € zo vsetkym cize diagnostika 7 litrov oleja castrol 5w30 bmw lifeline, olej. filter, cidlo na olej opravene cez diagnostiku a otacky tiez zatial ide v pohode olej nesvieti a otacky neskacu tak dufam ze mam zas na chvilku pokoj, aj ked asi by trebalo aj palivovy filter menit :smile: no co auto je investici s tym treba pocitat.. tak have nice day peoples O:)

fOE
Auto: E46 328i r.2000
Kraj: Trnavský

Piatok, 19. Novembra 2010, 21:53

to peoples strasne bije do oci, sry #-o :D
BMW E46 328i, r. 2000, 142KW "Báwo"
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných