... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Sml112
Autor témy
Auto: BMW e46 330d
Kraj: Košický

Re: e46 / Kupit original sklo spatne zrkadlo, alebo repliku?

Štvrtok, 19. Februára 2015, 08:29

No ja mam vdaka zlodejom repliky na oboch stranach od Jara, ale uz ich mam dost dlho a ziaden problem. Su modre, sfericke, vyhrievane... vsetko v poriadku, dokonca aj kuria :-D

filip75
Auto: BMW 318ti e46
Kraj: Bratislavský

Piatok, 27. Februára 2015, 15:38

Caute, moja skusenost s rovnakym problemom na e36. Rozbite sklicko som vymenil za nejake lacne (13€). Modre s vyhrievanim. Vsetko Ok. Mal som ho asi dva roky kym som auto posunul a myslim ze ku koncu uz na nom bolo vidiet mapy..
Problem ale bol inde. Zrkadlo kurilo nonstop cely rok, zima/leto (ked bolo nastartovane auto). Casom som sa docital ze problem je inde. Zrkadlo malo nalepenu vyhrevnu spiralku, ale jej napajanie je trvale. Nema ziadne riadenie. Original zrkadla maju namiesto jednoduchej spiralky termorezistivnu vrstvu, ktora meni svoj odpor podla teploty okolia. Takze kuri iba ked je zima.
V tom bude hlavny rozdiel, co je poznat aj na cene. Podla mna tuto vrstvu maju len origo sklicka, ale mozem sa mylit.
Nie ze by to nejako vadilo, ale naco to ma kurit ked je leto. (daju sa na tom aj pekne popalit prsty) Zrejme aj baterka a alternator zbytocne dostavaju zabrat.
Tolko moja skusenost s e36. Teraz na e46 si myslim ze to funguje rovnako. Mam tam origo sklicka a hreju len ked je to treba.
Ak som napisal nejaky blud, ospravedlnujem sa. Len predavam ako som dostal.
Filip

compact 318ti E46

ex Compact 318ti e36
ex Ford Fiesta,
ex Renault 5, 21 Nevada, Megane, Laguna
ex Skoda 120, Felicia

Užívateľov profilový obrázok
sandrito
Auto: BMW e61 530d LCi
Kraj: Prešovský

Piatok, 27. Februára 2015, 21:34

Ja som kupil na moju e46 tiez z internetu z obchodov co sem im vyskakuju stale reklamy a su super asfericke vyhrievane som spokojny bez problemu. Akurat to vyzera tak ze tiez hreju stale samozrejme ak je kluc v zapalovani v urcitej pozicii.O tom ze originaly maju nejaku vrstvu, ktora reguluje vyhrev teraz pocujem prvy raz, som si myslel ze riadiaca jednotka podla teploty reguluje vyhrev spatakov, keby som to vedel skor tak by som kupil origo...
Ex:Fiat Punto
Ex:Suzuki Swift
EX:Pugeot 208
VW Passat R6 SFI 4motion
BMW e46 320d
BMW e61 530xd
http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 96153.html" onclick="window.open(this.href);return false;

pouk69
Auto: BMW e87 130i
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 16. Marca 2015, 09:09

Pani, ktore mam kupit?

Toto http://prebmw.sk/sklo-spatneho-zrkadla- ... ne/p493691 alebo http://www.dsauto.sk/product/sk/Sklo-zr ... 998-9-2001 (neviem, preco tam je len do roku 2001, ja mam 2002)

diky

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných