Piatok, 27. Februára 2015, 15:38
Caute, moja skusenost s rovnakym problemom na e36. Rozbite sklicko som vymenil za nejake lacne (13€). Modre s vyhrievanim. Vsetko Ok. Mal som ho asi dva roky kym som auto posunul a myslim ze ku koncu uz na nom bolo vidiet mapy..
Problem ale bol inde. Zrkadlo kurilo nonstop cely rok, zima/leto (ked bolo nastartovane auto). Casom som sa docital ze problem je inde. Zrkadlo malo nalepenu vyhrevnu spiralku, ale jej napajanie je trvale. Nema ziadne riadenie. Original zrkadla maju namiesto jednoduchej spiralky termorezistivnu vrstvu, ktora meni svoj odpor podla teploty okolia. Takze kuri iba ked je zima.
V tom bude hlavny rozdiel, co je poznat aj na cene. Podla mna tuto vrstvu maju len origo sklicka, ale mozem sa mylit.
Nie ze by to nejako vadilo, ale naco to ma kurit ked je leto. (daju sa na tom aj pekne popalit prsty) Zrejme aj baterka a alternator zbytocne dostavaju zabrat.
Tolko moja skusenost s e36. Teraz na e46 si myslim ze to funguje rovnako. Mam tam origo sklicka a hreju len ked je to treba.
Ak som napisal nejaky blud, ospravedlnujem sa. Len predavam ako som dostal.
Filip
compact 318ti E46
ex Compact 318ti e36
ex Ford Fiesta,
ex Renault 5, 21 Nevada, Megane, Laguna
ex Skoda 120, Felicia