... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Schneider napísal:Ahojte,
chcem sa Vás skúsenejších spýtať, či existuje nejaký jednoduchý spôsob, ako napr. pri kúpe BMW e46 skontrolovať skutočne najazdené km, a či nebolo s počítadlom manipulované?
POčul som jeden návod ktorý vraj funguje, a každé auto ukáže iné km ako má na tachometri, neviem ale do akej miery je spoľahlivý:
Malo by to fungovať nasledovne: stlač tlačítko resetu "malého" počítadla km a otoč kľúč do prvej polohy. Rozsvieti sa display, bude tam text "TEST" nechaj krátko na načítanie, a pár krát (2-3 krát) zatlač toto tlačítko, a na displayi sa zobrazí skutočná najazdená hodnota.
PRosím vás, je to skutočne tak? Sú tam skutočné km, ak bolo manipulované s počítadlom ?
Schneider napísal:Ahojte,
chcem sa Vás skúsenejších spýtať, či existuje nejaký jednoduchý spôsob, ako napr. pri kúpe BMW e46 skontrolovať skutočne najazdené km, a či nebolo s počítadlom manipulované?
POčul som jeden návod ktorý vraj funguje, a každé auto ukáže iné km ako má na tachometri, neviem ale do akej miery je spoľahlivý:
Malo by to fungovať nasledovne: stlač tlačítko resetu "malého" počítadla km a otoč kľúč do prvej polohy. Rozsvieti sa display, bude tam text "TEST" nechaj krátko na načítanie, a pár krát (2-3 krát) zatlač toto tlačítko, a na displayi sa zobrazí skutočná najazdená hodnota.
PRosím vás, je to skutočne tak? Sú tam skutočné km, ak bolo manipulované s počítadlom ?
SN-silver napísal:mmohol
SN-silver napísal:mmohol
SN-silver napísal:no jasne kludne moze zblbnut RJ ked tam furt nieco mackas a stelujes Rj zaznamena niejaku kktinu a uz to pusta stale.. skus cez diagnostiku nastavit
Schneider napísal:
Ozaj, ako je to s diagnostikou na tieto autá? Viem, že ku autám VW group sa dá zohnať kábel aj softvér, do BMW je to vraj horšie.... Viete mi poradiť, kde sa dá zohnať kábel a soft, aby som do toho auta mohol aj sám nazrieť?
Sorry za sprosté otázky, ale mám to auto 2 týždňe, tak získavam skúsenosti...
MuadDeeb napísal:Presne ako hovori airbone. Da sa nastavit 2 sposobmi - bud ti svieti stale po nastartovani, alebo sa da nastavit US DRL -americke denne svietenie (dialkove na 30% vykonu).
A musim sa s airbonom dohodnut na skoleni, nech ma nieco nauci