... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Tomáš napísal:No ja mám Iphone. Fungovať by to malo na 99%, ešte by som si to ale overil. Koncovka je rovnaká a takmer všetky veci, čo fungujú na Ipod idú aj na Iphone.
Problém ale je strašná kvalita zvuku v Iphone. Ja mám v aute zosiľnovač a mal som Iphone napojený priamo naň, ale asi po mesiaci som sa to zapojil naspäť - kôli rádiu a kvalite. Tá istá pesnička z iphone a následne z rádia (CD menič)to bol dosť veľký rozdiel.
alfi666 napísal:Ten adapter je fakt trochu drahy... a pritom neviem, ze ci sa daju pouzit tlacitka na volante na ovladanie ipodu.. ale snad ano...
Ja chcem riesit toto: http://cgi.ebay.com/7-TFT-Touch-Screen-GPS-Map-Bluetooth-FM-Rear-view-h587_W0QQitemZ250282959101QQihZ015QQcategoryZ156955QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Vie to GPS, ma to velky display, mozes nato pripojit cuvaciu kameru, je vtom FM transmitter, a vies to pouzivat ako Bluetooth handsfree... podla mna za tu cenu do cca 200$ nieje ocom... ma to vsetko co mozes v aute potrebovat....
OK - FM transmitter nebude mat nikdy taku kvalitu, ale ja si tiez chcem nechat origi CD radio a na moje sa neda dat AUX vstup, cize holt nemam inu moznost... okrem toho MP3 by som pouzival asi len vynimocne, viac mi ide o to velke GPS + bluetooth
servisak napísal:Uz ma niekto zapojeny iphone w bmwcku ? Mne tiez to klasicke radio vyhovuje ale zakazdym menit cd a napalovat kazdu chvilu mi nevyhovuje