... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Lebaner napísal:A ten radiomodul BM24 nepredava niekto a aky je rozdiel maedzi bm24 bm54 a bm23 by nestacil.
maros577 napísal:nazdar kupil som auto s tym monitorom 16:9[mc] navi mk3 6 cd menic telefon.co potrebujem na prerobenie na mk4 a aby my isli dvd.
Skypco napísal:toto ma skypco dost zaujima, ako dostanem obraz DVD z MK mechaniky na obrazovku? :)))) bolo by to uplne ze lepsie nez tahat do auta DVD prehravac a prepajat ho na videomodul... skor som si do auta dal radsej maly optiplex 160, hal 3000 alebo nieco ine :)...ak by niekto chcel danu DVD mechaniku vyuzit na pozeranie videa (ako napr. filmy, videoklipy) je potrbne dokupit Video modul...
vladimir87 napísal:ahojte idem sa spytat, riesili ste tu temu s vymenou radia... ja mam to male s malou navi a na dvd a dal som tam radio s 4:3 displayom a vsetko dookola mam len neviem ako je to s konektormi a s nakodovanim. povodne radio malo len jednu zasuvku (modru) a toto uz ma aj akusi bielu, neviem ci aj tu treba zapojit lebo radio nic neukazuje len cierna obrazovka. vdaka