No takže včera sme namontovali budíky z inej 320-ciny do mojej, že či tam sa rozsvieti displej a predstavte si, že na tých druhých displej nakopol. Takže sme vylúčili spústu chýb prečo môj displej nešiel. Chyba bude zrejme v tom plocháči, v ktorom je displej umiestnený alebo v samotnom displeji, to sa ešte uvidí, dal som to jednému chalanovi premerať. Len jedna vec, ktorá ma zaskočila, že keď som tam dal tie druhé budíky na displeji mi naskočila INSPECTION -2890 a objavil sa tam veľký znak hodín. Keď to zmizne, tak pred ukazovateľom km sa mi zobrazila také bodka, ktorá tam predtým nebola. Pritom som si INSPECTION nuloval asi mesiac dozadu, nakoľko som menil olej, takže pretým ako mi začal displej štrajkovať som tak mal INSPECTION niečo okolo 20 000 km a žiadny symbol hodín ani bodka mi tam nesvietili. Keď sa to podarí opraviť, dá sa vynulovať ručne INSPECTION aj napriek tomu, že som ho nuloval prednedávnom, alebo treba to ísť vynulovať cez PC? Lebo niekde som čítal, že sa to nedá vynulovať ručne vtedy, keď ešte nebolo spálené požadované množstvo paliva...
Touto cestou by som chcel veľmi poďakovať Swadesovi 320D, nakoľko on mi sprostredkoval tie druhé budíky na vyskúšanie

Chalan bol fakt veľmi ochotný, dokonca ho náš minivýlet stál viac ako mňa

Asi do NR kraja dostali páni tie nové laserové radari, tak ich zjavne skúšali lebo boli na každom kroku a namerali ho v obci (tuším nejakých 68 km/h), ale bral to športovo. Ešte raz dík chlape