... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
m4x napísal:si ma predbehol, nasiel som to akurat vceraale diky, rovno to z tadial objednam
dostal som odpoved zo Ziliny, velm ima prekvapili ! Cena: 156,64 € s DPH ! rozdiel nie?
kazdopadne objednavam z ceska, momentalna cena cini necelych 150 eur a konecna cena s dobierkou na slovensko vychadza na 156,07 eur. z bmw ziliny chceli 50% zalohu co nie je problem, ale musim cakat este o tie dni co spracuju tu zalohu + objednaju tovar a nasledne ho expanduju. za kuriera chcu 12 eur, akoby ta disa klapka vazila 20kg :-) kazdopadne rychlejsie a jednoduchsie to mam z ceska a dokonca lacnejsie a som v cene aku som si predstavoval
m4x napísal:uz dlhsie mam na nu podozrenie, nedavno som pocul ako "chrasti" pri pridani plynu, podla mna je na konci svojej zivotnosti, opravovacia sada vychadza na 50 eur a viac, co ani neveim ci mi pomoze + nemam cas sa do toho pustat (to chrastenie bolo dost vyrazne, nechcem aby mi ho coskoro aj vcuclo)
je to jeden z tych slabsich clankov na m54 :-) uz si vravim co kurva nie jevazne sa snazim mat auto v tip top kondicii, ale som dost casovo obmedzeny a mam problemy s mechanikmi (neviem uz nikoho zohnat a moji seru na robotu)