... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
svanto66 napísal:Jedna sa konkretne o E46 320d 110kw..mam trosku zvysenu dymivost tak som dal pokontrolovat turbo, trysky..vse vraj v pohode..chlapik sa na aute povozil a povedal mi ze to auto musi byt chipnute lebo ze 150konove auto tak dobre ist nemoze...a ze musi byt chipnute a preto aj dymi..tak by ma zaujimalo,ze ci sa da nejako zistit vizualne, alebo nejako cez diagnostiku premerat vykon...co som pozeral brzdu tak meranie stoji 50e tak hladam nejaku "lacnejsiu" alternativu ako to zistit..teda ak sa to zistit dadakujem
luky2208 napísal:No večšinou diagnostika ukazuje zvyšenu hodnoru plniaceho tlaku a nasavaneho množstva vzduchu pri volnobehu no nieje to pravydlo. Napr. požadovaný plniaci tlak 980mbar a skutočný tlak 1100mbar. Požadovaná hmotnosť vzduchu 460 a skutočná 650. len pozor lebo hmotnosť vzduchu sa po zapnutí agr mení a klesne cca o 250 tak treba nechať motor chvylu bežať a nepridavať nech sa AGR vypne a hodnota nebola skreslená !
CRX160 napísal:skus zmerat 0-100 popriapde pruzne zrychlenie 80-120 a podobne veci