... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

Daniela222
Autor témy
Auto: E46 automat
Kraj: Nitriansky

E46 automat - vrkotanie motora pri na červenej

Utorok, 24. Apríla 2012, 12:32

Ahojte,

potrebovala by som poradiť, už pol roka mi vrkoce motor a občas sa ručička otáčok sama hýbe keď stojím na červenej. Proste vždy len keď stojím a mám zošlapnutú brzdu alebo idem veľmi pomaly.
Mám automat E46 2002 a stávam na D, tak som začala preradovať do N a vtedy motor vyrába pravidelné vibrácie oveľa silnejšie
ako som bola zvyknutá, ktoré sa mi prenášajú do kabíny. Ako by mi niekto kopal do kolesa. :(

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: E46 automat - vrkotanie motora pri na červenej

Utorok, 24. Apríla 2012, 12:35

Pred nedavnom som menil tiež babe z NR na takom istom aute silenty motora a prevodovky, to bol problém vo vybráciach....ale može to byť aj výfuk,ale typujem silenty,alebo nejaky prolbém z motorom........treba to pozrieť....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Daniela222
Autor témy
Auto: E46 automat
Kraj: Nitriansky

Utorok, 24. Apríla 2012, 12:41

TT-SIMIK napísal:
Pred nedavnom som menil tiež babe z NR na takom istom aute silenty motora a prevodovky, to bol problém vo vybráciach....ale može to byť aj výfuk,ale typujem silenty,alebo nejaky prolbém z motorom........treba to pozrieť....

Len tieto mi menili asi pred rokom....na prevodovke a na lavej strane tuším...pokial to bolo tak spravené ako lakovanie čo mi robili v BMW
tak to môžem zase vymeniť...

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Utorok, 24. Apríla 2012, 12:46

Presne tak......silenty sa menia všetky,nie iba na jednej strane a ak to bolo burane,tak mohol byt nejaky ešte odtrhnuty.........to auto babe z NR sa uspešne vyriešilo a šla domou vysmiata....)))
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

BinKooL
Auto: BMW E39 & E65
Kraj: Zahraničie

Utorok, 24. Apríla 2012, 14:35

mna tak napadlo, nemas to benzin? ak mas vanos, tak by to mohlo byt v tom, to iste robilo aj mne, vibracie, otacky na semaforoch isli tak dole niekedy, ze som mal strach, ci mi to neskape
2-3 krat mi to skapalo za asi 2 mesiace, takze nic strasne, takisto som spozoroval pokles vykonu a spotreba bola asi o 1liter vyssia
ked mi menili vanos, nasla sa aj zlomena klapka sania, nastastie sa nedostala do motora, takze vanos v spolupraci s tou klapkou sposoboval presne tie symptomy, ktore popisujes
Alles unter 6 Zylinder ist assi!
BMW E65 (730d)/ BMW F01 (750liX) / BMW E65 (730d) >EX BMW E53 4.4i >EX BMW E38 740iA >EX BMW E46 330iA

storal
Auto: BMW e46 320d 110kW
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 26. Apríla 2012, 11:48

Daniela222 napísal:
Ahojte,

potrebovala by som poradiť, už pol roka mi vrkoce motor a občas sa ručička otáčok sama hýbe keď stojím na červenej. Proste vždy len keď stojím a mám zošlapnutú brzdu alebo idem veľmi pomaly.
Mám automat E46 2002 a stávam na D, tak som začala preradovať do N a vtedy motor vyrába pravidelné vibrácie oveľa silnejšie
ako som bola zvyknutá, ktoré sa mi prenášajú do kabíny. Ako by mi niekto kopal do kolesa. :(

Ja sice na manuali, ale to iste. Este som to vsak neriesil. Aj ked mam zaradenu rychlost a hodim neutral, tak zakolisu otacky, ale este mi neskapal. Ono najprv padnu na nejakych 800 a potom ich vytlaci na cca 950 - 1000, kym nezastavim, aby tlacil do brzd. Na diagnostike som bol (semtex) a ukazalo len chybnu vahu vzduchu. Este som ju nemenil, neviem ci sa nemylim.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní