... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
alfi666 napísal:prvá vec na výmenu je rádioheh :) OK.. tak rovno aj poradte nejake slusne 13cm repraky dopredu :)
Prerabat tapacir , laminovat a podobne veci sa mi nechce, kedze auto neplanujem mat prilis dlho, tak mi to nestoji za tu robotu... len by som bol rad keby to trochu lepsie hralo... a hlavne v predu to ma rezervy...
slamec napísal:prvá vec na výmenu je rádio, potom repro, tlmenie, káble, ...
alfi666 napísal:... nechaj pôvodné rádio zapojené bez repro a pod sedačku (alebo do kaslíka pod klímatronic) si daj druhé, ktoré ti bude živiť celú zostavuok :) ked uz to tu tak zije.. trochu sialena otazka - nepokusil sa niekto implantovat do origo CD radia elektroniku z niecoho ineho? :)
Proste ja by som chcel zachovat design, ale nech to hra krajsie
Ja by som sa do toho aj pustil keby ste vedeli poradit nejake radio, co nema moc velky display.. aby sa to zhruba zmestilo do toho miesta :)
alfi666 napísal:ok :) ked uz to tu tak zije.. trochu sialena otazka - nepokusil sa niekto implantovat do origo CD radia elektroniku z niecoho ineho? :)
Proste ja by som chcel zachovat design, ale nech to hra krajsie
Ja by som sa do toho aj pustil keby ste vedeli poradit nejake radio, co nema moc velky display.. aby sa to zhruba zmestilo do toho miesta :)
slamec napísal:... nechaj pôvodné rádio zapojené bez repro a pod sedačku (alebo do kaslíka pod klímatronic) si daj druhé, ktoré ti bude živiť celú zostavu
![]()
![]()
alfi666 napísal:oka, povedz aky model beckeru je taky siroky ako origi radio a nebude na jednej strane ;)