... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
airbone napísal:hop cup tralala...... velmi jednoducho si to predstavujes.... To nie je program, ale mapa. Mam take subory modifikovanych map aj pre E46, len neviem kde som zapatrosil cd. Ozaj, daju sa bez problemov stiahnut z netu, ale ako to uz chodi, nic nie je zadarmo. Takze si priprav minimalne par desiatok eur na paypale. Flash kabel potrebujes, najlacnejsie pre domacich kutilov su galleto1260 alebo KWP2000, no tu si musis tiez pripravit par desiatok eur. Mozem dodat ak by si nahodou chcel skusat doma, aj ked momentalne nemam skladom. No to su klony kablov made in china, pretoze originaly su na nezaplatenie.... Ale v skutocnosti to nie je az take jednoduche hrat sa s tym. Najskor mozes odpisat RJ a potom sa smiat moc nebudes....
Ak ti mam dobre poradit, a zadarmo, tak vyser sa nato.
TT-SIMIK napísal:Ak to zle dopadne airbone som to pre neho.....www.bmwdielytt.sk......![]()
![]()
airbone napísal:
To je fakt, ale este mi vysvetli ako mu chces pomoct ked mu odide RJ??? S pouzitou mu velmi nepomozes.....
TT-SIMIK napísal:
Prečo z použitou nie????Inak skorej som myslel na motor, ktory by odfajčil,nie RJ.......ale chlapec vie čo robí...))))