... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
miki012 napísal:kde dat opravit vstrekovacie trysky a co to asi stoji?dakujem
luky2208 napísal:a nieje najlepsie vymenit vsetky?No ku Trnave najblyžšie je asi Pezinokoprava okolo 120€ za kus
miki012 napísal:a nieje najlepsie vymenit vsetky?
luky2208 napísal:v utorok mi zacalo zle startovat auto az na 3 pokus naskocilo a vcera rano som uz vobec nenastartoval.Zhavice su ok pal fil novy.Mechanik mi povedal ze su zle vstrekovace ze mi ide moc nafty do prepadu alebo take neco.Moc tomu nerozumiem...No pišeš tu o oprave a neviem ani prečo tak neviem čo poradiť.
TT-SIMIK napísal:napichnute bolo a ziadne zavady.da sa aj nastartovat len ked naskoci tak za studena to ide ako na 3valce.robi mi to kamarat tak ten ma nebude klamat.v pondelok idu trysky do agat servis pezinok.pozna ich niekto?Určite diagnostika najprv než ta niekto ošklbe.....možno je to senzor na rail rampe,alebo niečo ine..treba to napichnuť aby si sa mal od čooh odraziť.....
miki012 napísal:takze trysky boli dobre a auto stale zle startujenapichnute bolo a ziadne zavady.da sa aj nastartovat len ked naskoci tak za studena to ide ako na 3valce.robi mi to kamarat tak ten ma nebude klamat.v pondelok idu trysky do agat servis pezinok.pozna ich niekto?
Martin46 napísal:zhavice su nove,pal filter novy teraz rozobral cerpadlo tak som zvedavi co tomu moze byta zhavice?
alfi666 napísal:cr rampa to co je?Treba zmerat tlak paliva na CR rampe... moze byt nizky a to bud kvoli tomu, ze je zle vysokotlakove cerpadlo, alebo regulator tlaku prepusta prilis vela paliva do prepadu....
miki012 napísal:Takze je zle to vysokotlakove cerpadlo:( kde kupit nove a co asi stoji?