... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
slamec napísal:stlač piestnice na oboch nadoraz aj dole a aj hore a porovnaj - najskôr ten pôvodný je už nefunčný (pri zatlačení sa musí sám vytiahnúť až nadoraz)
mrkwo napísal:
Zdravím skusal som ich stlacit a vytiahnut a ked ich vytiahnem tak su tak jak na fotke a ked ich stlacim tak su rovnako vlastne uplne su zatlacene v tom ciernom, v tom "tele" tlmica.
jj ten stary uz nie je funkcny a nevytiahne sa sam, ale ten novy sa mi tam nezmesti. Ma sa to nejak stlacit a tak vlozit do karoserie a tej obijmky? a nebude auto vysie ako bolo?
slamec napísal:
pokiaľ sú rovnaké pri stlačení a aj samotné telo tak to nerieš
veď to sú predné - tak tam ide ešte pružina a ložisko a to ťa nepustí
alfi666 napísal:Ten stary sa uz neda viac vytiahnut nez ako je na fotke???... to sa mi zda dost kratke![]()
Nechapem ale preco ho tam nevies dostat - nevladzes ho stlacit? predpokladam, ze pruzinu mas stlacenu s niecim...
mrkwo napísal:Teraz ma napadlo, ta pružina sa ma uvolnit az ked je nahodeny novy tlmic na aute?
alfi666 napísal:no.. a ty si ju kedy uvolnoval??.. ked este bol tlmic vonku?
Ja som to nerobil na BMW, tak mozno tu to tak nefunguje, ale pokial viem, tak na tlmic treba dat pruzinu este stlacenu.. a ked je uz vsetko na mieste, tak vtedy pruzinu uvolnit
lebo takto ked je uz vytiahnuta, tak to nevladzes ani trochu stlacit :)
Martin46 napísal:... uvolnit minimalne cap riadenia!!!)