... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
niko5 napísal:zdravim ta . pozeram , že stará tema ale chcel som sa ta opytat ako si to nakoniec vyriešil lebo mam uplne identicky problém a už som do toho vrazil pomaličky tolko čo by ma vyšlo auto a už bolo aj v original servise vymenili strey diagnostika ok a vyšiel som na cestu prešiel som par sto metrov a to iste ... Dakujem ti vopred za odpoved
kubo2806 napísal:Problem vyrieseny...Bol som v BMWTT a tam mi ho vyriesili hned..takze ak niekto ma nieco podobne tak kontaktujte TT-SIMIK :)
kubo2806 napísal:co tomu teda bolo?
kubo2806 napísal:co tomu teda bolo?
fox1k napísal:Zaoxidovane kontakty :)
TT-SIMIK napísal:Na 2L som sa s tým ešte nestretol,nakolko je to všetko pod penovou izolaciou......
TT-SIMIK napísal:u kubka to bolo aj kable na vstrekoch,ale aj konektor na čerpadle........preventívne časom určite konetkor vymenit.....idem ich objednat....)))))
bart81 napísal:Nazdar, mam rovnake auto a rovnaky problem som riesil.
Jasne, ze v prvom rade treba diagnostiku, v mojom pripade pri rovnakych priznakoch bola chyba vo vysokotlakom snimaci paliva, konkretne v konektore, stacilo len vycistit konektor, piny, zasunut naspat do snimaca a auto slo bez problemov. Problem sa vratil asi po polroku, po vycisteni opat slapalo.
Skus sa zamerat na ten snimac vysokeho tlaku paliva, pripadne precistit ten konektor a uvidis