... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
MaT0 napísal:Caute, mam taky problem ohladom relatka k Angel Eyes.
Prednedavnom som nahodil Angel Eyes (66 LED), no nechcel som to davat americkym sposobom, tj. aby som stale svietil, tak som sa rozhodol pre napojenie na parkovacky.
Reletivne sa to podarilo, aj AE svietia, no ked mam nastartovane je pocut ako relatko cvaka. Aj ked sa blizsie pozriem na AE, tak jemne blikaju.
Neviete niekto, cim by to mohlo byt?? Resp. nemoze to sposobit nejake problemy ako rychlejsie opotrebovanie AE a pod?
MaT0 napísal:Ahaa, to som este zabudol napisat - ja som neodpajal parkovacky, tie mi stale svietia. Iba som ku kablu parkovaciek pripojil ten spinaci biely kabel, ktory ide do relatka.
Roland85 napísal:
Presne takto aom to aj ja urobil...a blikalo mi to aj tak...a este som zistil ze mi to bliklo pravidelne kazdych 30sekund....ale ako som sponinal...napojil som to na zadne svetlo a uz mi to hra ako ma...
MaT0 napísal:
Hmm, najhorsie na tom je, ze sa mi to nechce cele zase rozpajat..ale ked to bude stale blikat a cvakat, tak mi asi nic ine nezostava.
Ale ako to tak priebezne sledujem, tak sa mi zda ze to robi stale menej a menej.. Zeby to malo nieco s tym ze sa otepluje??
koki napísal:Ja som obydve parkovacky nechal zapojene len su vybrate zo svetla a svieta mi pod kapotu (aby vynikol angel eyes efekt) aaa relatko na podiv necvaka co som velmi velmi rad :)