Ahojte.mam e46 330d 135kw automat 2002rocnik nabehanych 302000km.vsetci tu popisuju hucanie gum kardanu zadnych lozisiek ale toto som nenasiel nikde.rozbehnem auto a pri rychlosti od 35km do 45km za hodinu sa z prednej casti napravy od kolies ozyva taky valivy huciaci zvuk ktory je citit aj na podlahe soferovej a spolujazdcovej strany ktory by som prirovnal k zvuku hucania opotrebovanych lozisk alebo dodr.kanych gum ale ani jeden pripad to nie je.kupil som fungel nove zimne gumy na prednu napravu nie sipaky a vyvazene disky bolo to pocut aj pri nich.teraz som obul letne gumy vyvazil disky pri tomto ukone mi sevisak skontroloval na predne loziska a tie sa pekne po tichucku tocili.nasadil kola na auto a isli sme na skusobnu jazdu.v kutiku duse som sa tesil ze mam po probleme som sa rozbehol na 40km rychlost a skor9 ma .eblo!!!!bolo to tu zas servisak zmäteny viac ako ja.
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
tak sme skusali zatazit pravu stranu aj lavu aby sme vylucili loziska.tak sme najazdili asi 20km bez vysledku co by to mohlo byt.gumy nove disky vyvazene loziska nehucia!ak sa pytate na znacku gum tak continental 5.zajtra mam objednane nove predne naboje ale obavam sa ze to nepomoze

.prosim o radu alebo nejake poznatky k tomuto problemu.uz mam nervy v pečku a milion pozretych videi na you tubku a vysledok nikde.
Dakujem vsetkym za prispevky.