... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

tutanko
Autor témy
Auto: bmw 728il automat
Kraj: Trenčiansky

e46 330d tourig hucanie v prednej naprave.vyriesene!!!!

Pondelok, 23. Marca 2015, 20:02

Ahojte.mam e46 330d 135kw automat 2002rocnik nabehanych 302000km.vsetci tu popisuju hucanie gum kardanu zadnych lozisiek ale toto som nenasiel nikde.rozbehnem auto a pri rychlosti od 35km do 45km za hodinu sa z prednej casti napravy od kolies ozyva taky valivy huciaci zvuk ktory je citit aj na podlahe soferovej a spolujazdcovej strany ktory by som prirovnal k zvuku hucania opotrebovanych lozisk alebo dodr.kanych gum ale ani jeden pripad to nie je.kupil som fungel nove zimne gumy na prednu napravu nie sipaky a vyvazene disky bolo to pocut aj pri nich.teraz som obul letne gumy vyvazil disky pri tomto ukone mi sevisak skontroloval na predne loziska a tie sa pekne po tichucku tocili.nasadil kola na auto a isli sme na skusobnu jazdu.v kutiku duse som sa tesil ze mam po probleme som sa rozbehol na 40km rychlost a skor9 ma .eblo!!!!bolo to tu zas servisak zmäteny viac ako ja. ](*,) tak sme skusali zatazit pravu stranu aj lavu aby sme vylucili loziska.tak sme najazdili asi 20km bez vysledku co by to mohlo byt.gumy nove disky vyvazene loziska nehucia!ak sa pytate na znacku gum tak continental 5.zajtra mam objednane nove predne naboje ale obavam sa ze to nepomoze [-o< .prosim o radu alebo nejake poznatky k tomuto problemu.uz mam nervy v pečku a milion pozretych videi na you tubku a vysledok nikde.
Dakujem vsetkym za prispevky. :thumbup:
Naposledy upravil/-a tutanko v Pondelok, 18. Mája 2015, 16:20, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
Flasho
Auto: e60 545iA e46 330iA
Kraj: Bratislavský

Re: e46 330d tourig hucanie v prednej naprave

Nedeľa, 29. Marca 2015, 18:24

Buď máš blbého servisáka, alebo máš naozaj tak špecifický problém. Ak chceš sa zastav niekedy do TT-BA a poriešime ti to :) Určite sa na problém príde ;)
Oprava BMW Riešenie a odstránovanie elektronických, či mechanických závad, takisto ponúkam aj ND za bezkonkurenčné ceny.
Recenzie o mne: bmw3-e46/flasho-super-odbornik-dakujem-t78793.html
Tel.č. +421918113450

tutanko
Autor témy

Utorok, 31. Marca 2015, 15:54

no.ked sme mali auto na dvihaku roztocili sme zadne kolesa bol pocut take chrapcanie v diferaku ako ked melies maso v mlinku.pozical som si druhy diff na porovnanie.ked sme zhodily vsetky veci a zdemontovali zadnu cast kardanu od difu tak sme zistili ze diel čislo 14 je nieco ako homokineticky klb na vw a ked sa kardan vysuva z diffu musi sa zasunut smerom k prevodovke.ked sme s nim chceli potocit respektivne kyvat z lava doprava alebo hore dole tak to islo velmi tazko skor by som povedal ze v tom klbe nieco zadrhavalo a pritom bol namazany.a nastala dilema aku ma vlastne funkciu.ci sa s nim moze alebo da hybat hore dole do prava do lava ked je zasunuty a ked je vysunuty a prisrobovany k diffu musi byt pevny.po nahodeny druheho diffu skusobna jazda a zas citit a pocut to hucanie!!!!!!!!!!! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) [img]
2jm7.png
2jm7.png (74.15 KiB) 1286 zobrazení

mam taky dotaz dal by sa kupi ten diel č.14?ak by bola chyba v nom?a kde asi jedine v bmw lebo nikde som to nenasiel.
dakujem za info.

tutanko
Autor témy

Utorok, 31. Marca 2015, 16:42

este trocha mimo misu dufam ze mi to prepacite.idem menit turbo a potreboval by som vediet ci na hadici od vahy vzduchu veducej k vrtulke turba kde je tesniaci kruzok M musi byt na hadici skpaska alebo je to iba nastoknute na tesneni a na turbe
Prílohy
cwxs.png

Užívateľov profilový obrázok
Flasho
Auto: e60 545iA e46 330iA
Kraj: Bratislavský

Utorok, 31. Marca 2015, 17:30

Nieje tam žiadna sťahovacia páska, je to len nasávanie turba, čiže tam nieje žiadny tlak, skôr menší podtlak, čiže je tam len tak nasunutá. Ten diel M, tam vymedzuje vôľu a zároveň tesní, aby neťahalo falošný vzduch.

tutanko napísal:
este trocha mimo misu dufam ze mi to prepacite.idem menit turbo a potreboval by som vediet ci na hadici od vahy vzduchu veducej k vrtulke turba kde je tesniaci kruzok M musi byt na hadici skpaska alebo je to iba nastoknute na tesneni a na turbe
Oprava BMW Riešenie a odstránovanie elektronických, či mechanických závad, takisto ponúkam aj ND za bezkonkurenčné ceny.
Recenzie o mne: bmw3-e46/flasho-super-odbornik-dakujem-t78793.html
Tel.č. +421918113450

tutanko
Autor témy

Pondelok, 18. Mája 2015, 16:03

hučanie vyriesene mal som pokrivene 2 disky a jedna guma dostala trocha na frak.teraz tichucko :-" \:D/ poprosim o zmazanie dakujem

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných