... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
alfi666 napísal:Turbo paaaapaaaa.... EGR by nedymilo.... repas/vymena kym nieje neskoro
macik napísal:a co ste stym urobili potom,ked bolo odpojene a aj tak robilo problemy?
alfi666 napísal:BMino - pochybujem, ze to bolo EGR... do EGR sa nema ako dostat olej aby auto dymylo do modra... vdaka EGR moze dymiet na bielo, lebo sa do motora dostava voda z chladica EGR ked je deravy... ale olej asi tazko
Neviem.. nevidel som to nestastne auto co si riesil... ale vtomto pripade by som EGR kludne vylucil
alfi666 napísal:sekanie otacok ano.. to je klasicka chyba ktoru EGR zapricinuje... aaale ten modrobiely dym sa mi nezda... lebo ked mal naozaj taku farbu, tak to musel byt olej
Ale znizeny vykon + sekanie otacok moze byt aj vdaka EGR
macik napísal:poprosil by som nejake poznatky.jedna sa o stratu vykonu a biele,az modraste dymenie,vela dymenia...
vcom by to mohlo byt?
ivan masarovic napísal:V čom? ten najhorší prípad je Turbodúchadlo. bud nové cca 1300 eur, alebo repas. ten lepší čo som mal ja bolo že odišla kľuková membrána a tá prepúšťala olej a spalovala. stále som dolieval oprava v BMW BA bola na koruny 8500,- Sk.