... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
potmehuth napísal:to lozisko klukovky sa ako prejavuje,myslim okrem zvuku?
ja mam podozrenie na alternator...i ked dobijanie je OK...ale raz sa mi zazdalo, ako som zapol svetla, tak ten zvuk sa zhlucnil este viac....ked som vypol, tak trochu sa opat stisil....
a este otazku: ked jemne polozis nohu na spojku, tak citis take vibracie/steklenie?
Lebo ja mam spojku aj zotrvak novu a tiez to citim, ked jemne polozim honu na spojku?
je to normalne, ci ?
vdaka
potmehuth napísal:mas pravdu.....ma to vyssie otacky, ako motor na volnobehu....poznas aj niekoho, kto repasuje alternatory?
lebo ja ten zvuk pomaly identifikujem a vylucujem moznosti uz od oktobra....ide ma porazit.
Sk1r3x napísal:no tak ludia, to nikto viac nevlastní alebo nevlastnil tento pozoruhodný rachot ? Kludne sa priznajte a povedzte či to bol naozaj ten alternátor
Sk1r3x napísal:nové mini zistenie , za studena to pri velmi jemnom stočení volantu vrčí nonstop , aký toto môže mať vplyv na alternátor ?! WTF !
potmehuth napísal:
presne tak :)
ja som menil aj servo kvoli tomu a nepomohlo...takze servo to nebude.....zostava len alternator a klima.....ale ked pustim klimu, alebo dam dole remen z klimy, tak ziadna zmena.....ja tipujem stale ten alternator....
TT-SIMIK napísal:na 135kw odchádza alternátor pravidelne......