... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Pietro** napísal:Nad tym som aj rozmysal ze to nejako skusit len neviem ako by to dopadlo![]()
Je nejake video kde by som vydel ten rozdiel?
Len to mi je divne ze mam ASC-cko. DSC bola priplatkova vybava?
A ako je to s tym vypinanim ked sa mi to da vypinat na dva krat tak by to malo byt DSC.
Toto je mi moc divne cudlik ASC a da sa to vypinat na dva krat![]()
No, som uz s toho dobre vyhaluzeny.
ice.blade napísal:praveze opacne... ASC ma 2 polohy a DSC len jednu... ak sa jedna o DSC4 tak ta ma sa mi zda ze ma zas naspat 2 polohy koli elektronickemu uzaveru zadneho diffu...
caliopcar napísal:
Ne ne DSC má polohy dve, ako bolo napísané, pri krátkom stlačení sa rozsvieti len tá kontrolka abs medzi budíkami, a keď stlačíš a podržíš, tak aj ručná na oranžovo. Mám E 46 2004 ročník a mám DSC, ale zas neviem koľkú generáciu.
ice.blade napísal:praveze opacne... ASC ma 2 polohy a DSC len jednu... ak sa jedna o DSC4 tak ta ma sa mi zda ze ma zas naspat 2 polohy koli elektronickemu uzaveru zadneho diffu...
Pietro** napísal:No tak dnes som bol v Tempuse a poziadal som tam o vypis vybavy aby mi ju vytlacily , a ze to nemozu ze sa to neda ze mi to moze len precitat. Tak som mu dal technicky, no aj tak som sa nedozvedel co som potreboval len mi cital co mu tam vyhodilo
![]()
![]()
Kde sa da o to poziadat a aj pomozu?? Bol by som vam vdacny.
Preco niekde v Tempuse sa to da a niekde nie? Hm...
Inac tie dve polohy to malo teda aj to ASC??
Len totalne nerozumiem tomu, preco si povodny majitel ak to tak je, tam nedal DSC ale ASC.
TT-SIMIK napísal:
ešte mi povedz čo robí ten elektronický uzávetr diffu????,je nejaká elektronická súčiastka na zadnom dife????ešte som tam nič nevidel....))))), ice nechcem sa na tebe smiat,ele väčšiu hovadinu som za poslednú dobu nepočul....)))![]()
![]()