... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
crumar napísal:
A mozno aj je. Tiez som mal spociatku len viko ventilov zasvinene a potom to prislo, mierka tiez, biely stiplavy dym, startovanie na 3 valce, natlakovany system, voda fuc. Hlava KO. Jazdim len kratke trate a ziadny kondenz. Treba to odsledovat.
BlackRider napísal:
Ja mam startovanie bez problemov biely dym mi ide ale len trocha zalezi aka zima je vonku otacky nekolisu auto kuri ako ma olej sa nestraca a myslim si ze ani voda
BlackRider napísal:
Ja mam startovanie bez problemov biely dym mi ide ale len trocha zalezi aka zima je vonku otacky nekolisu auto kuri ako ma olej sa nestraca a myslim si ze ani voda
Skypco napísal:
Ak si chces byt na 100% isty tak ti nic neostava len to ochutnat.., ak to bude sladke tak sa ti uz zacina stracat voda..., ak nie tak je vsetko v poho a je to len vyzrazany kondenz zo studenych startov... :)
PS: Pozor pri testovani na jazyku neprehltatat..., je to karcinogenne...
Skypco napísal:
Ak si chces byt na 100% isty tak ti nic neostava len to ochutnat.., ak to bude sladke tak sa ti uz zacina stracat voda..., ak nie tak je vsetko v poho a je to len vyzrazany kondenz zo studenych startov... :)
PS: Pozor pri testovani na jazyku neprehltatat..., je to karcinogenne...
Skypco napísal:presne to... :)
Skypco napísal:...ides na to logicky..., to sa mi paci a veru musim ti dat za pravdu "ANO" bolo by to tam vidno... :)
...skoda mohol si si liznut aj do motora...