Ahojte , chcel by som sa opýtať , stalo sa mi že pri jazde mi začalo niečo hučať / búchať v aute. Cítim vibrovanie ale najviac je to cítiť medzi 35 - 55 km/ h , pri vyšších rýchlostiach je to jemnejšie.
Je to pravidelný zvuk ( prikladám aj video ) snažil som sa to nahrať čo najlepšie. Mám podozrenie že je to niektoré z ložísk na kolesách. Keď auto stojí ten buchot nepočuť, takisto som skúsil dvihnúť zadnú nápravu, zaradil som rýchlosť a pridával plyn do cca 3-4 tis otáčok aby som počul či zo zadu niečo nepočuť a nič. Takisto keď idem tých 50 km / h tak je jedno či je zaradené alebo nie, zvuk je identický. Spojka nešmýka, dvojhmota nebúcha ( zatial

) auto má ťah ako by malo mať. Myslel som že by to mohla byť Hardyspojka keď sa krúti kardan tak som si lahol pod auto a urobil som inšpekciu ale vyzerá byť v poriadku, aj som ju postláčal a žiadne praskliny alebo zomletia ako sa dajú nájsť na internete som nevidel. Keď som mal zadné kolesá vo vzduchu tak som skúšal ešte pokývať s kolesami ( vodorovne, a zvisle ) či tam neucítim nejakú vôlu ale nič podozrivé tam nebolo. Predné kolesá som už nestihol skontrolovať lebo už bolo neskoro večer a dostanem sa k tomu najbližšie až cez víkend.
Máte nejaké nápady čo ešte skontrolovať alebo čo by mohlo robiť tento zvuk ? Za každú radu ďakujem
edit : brzdové kotúče a doštičky boli menené cca 1 rok predné a 2 roky zadne dozadu. Repas strmeňov ( nové valčeky, prachovky atď , ventile, hadice, kvapalina ) robené takto pred rokom