... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
matoon napísal:mne sa to stalo zatial 2 krat za rok a pol, raz som musel zastavit v Poprade na pumpe a vypnut motor a isli, a potom mi vypli na soroške (pred Košicami)takze spravilo mi to stale ked som isiel dlhsiu trasu a lialo vkuse...
tom1283 napísal:Nechcem zakladať novú tému Black, snáď nevadí keď sa opýtam tu lebo mám podobný problém. Nedávno som menil čelné sklo. Pred výmenou mi dažďový senzor fungoval tak, že sa mi intenzita stierania menila podľa rýchlosti auta a aj intenzity dažďa. Teraz sa mi síce dá nastaviť intenzita stierania tým kolieskom ale funguje to ako cyklovač, keď začne viacej pršať tak idú stále rovnako akoby tam senzor ani nebol, včera som vbehol do podzemnej garáže a vobec neprestali stieraťJe možné, že mi tam niečo posrali ? Dával som tam klasické sklo so zeleným pásom ako bolo pôvodné. Ako to prípadne nastaviť? Vďaka
birki napísal:taz sa mi to stalo za dva roky na e36ke... stieral som druhy mod..... zastavil som prepol som na jednotku pohol som sa a uz nestierali.... musel som vypnut zapnut motor a vsetko fungovalo..
birki napísal:taz sa mi to stalo za dva roky na e36ke... stieral som druhy mod..... zastavil som prepol som na jednotku pohol som sa a uz nestierali.... musel som vypnut zapnut motor a vsetko fungovalo..