... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
zhmp napísal:Prekontroluj kontakty na konektore.....potom dalšia vec može to byt zaoxidovany,alebo volny kontak tam kde davaš žiarovky do tych petic....ja som ich všetky prečistil a poprihinal.....lebo boli volne.......ja som mal problem že mi zhorela kostra v konektore,lebo bol trošku povytiahnuty a nechci vediet aku dieru my to vypalilo v tom konektore....že som musel kostru naletovat inde.....
BlackRider napísal:
AJ ja som precistil kontakty a aj prestrekol sprejom na kontakty bo boli zaoxidovane a tebe zhorela kostra tam kde su ty dve ziarovky na osvetlenie SPZ ? A aj ty ked vyberes jednu tak ti signalizuje vypalenie oboch ?
zhmp napísal:
AKo vieš že to signalizuje akurat žiarovka osvetlenia spz????hmmm....???pokial viem tak obe tie žiarovky su tahane z jedneho vodiča...alebo sa mylim????hmmmmm....nie mne zhorela kostra na hlavnom zadnom svetle v konektore a tym padom mi blblo cele zadne svetlo.....
zhmp napísal:Prekontroluj kontakty na konektore.....potom dalšia vec može to byt zaoxidovany,alebo volny kontak tam kde davaš žiarovky do tych petic....ja som ich všetky prečistil a poprihinal.....lebo boli volne.......ja som mal problem že mi zhorela kostra v konektore,lebo bol trošku povytiahnuty a nechci vediet aku dieru my to vypalilo v tom konektore....že som musel kostru naletovat inde.....
BlackRider napísal:
A podla teba nemoze zato ten USB adapter co som montoval na napajanie do radia?
zhmp napísal:
Čo to ma spoločné zo svetlama...nič podla mna....
BlackRider napísal:tak potom kde mam este patrat toto vsetko som skontroloval a je to OK light modul ci ako sa tomu nadava to nemoze sposobovat?
zhmp napísal:
O tom pochybujem.......skus popozerat či sa tie žiarovky v tych objímkach nehíbu,a pozri ešte aj tie časti kde sa zasuvaju konektory......ak boli kontakty zaoxidovane,tak ich oškriab, sprej na kontakty je dobry,ale tomu oškriabaniu verím viacej.....máš už vlastne facelift????alebo ešte starší model????
BlackRider napísal:
Vsetky kontakty co som videl zaoxidovane tak som aj oskriabal a az potom prestrekol a ja mam este pred FL. r.1999 meni sa na tom nieco?
zhmp napísal:
ty tam máš aj dvoj vláknové žiarovky..... na stretavačku a brzdu, tak pozri či nieje jedno vlakno odpalené,respektíve či ti svietia aj brzdové,ale to si asi skušal,že???
BlackRider napísal:
ako prve som to skusal