Streda, 2. Novembra 2016, 13:27
dobry večer chlapi mam otazku na e46 325ci auto pred včerom išlo ako raketa 100% vykon malo .....potom som opravoval chyby s kamošom po servise PST kde pracuju korunovani kokoti ....dali hadičku rovno na remen ten ju presekol a olej striekol na vrtulu ta na horuci motor a skoro som zhorel tak to dymelo .....pri vymene hadice sa vyberal airbox chyba mi tam gumička medzi airboxom a vahou vzduchu ale falošny vzduch nesaje mozno len 1% prachu dalej sa odpojila vaha vzduchu aj na lavej strane chladiča sa odpojil konektor od motora čo je vo vyške stredu chladiča všetko sa vypajalo počas toho ako bol kluč v zapalovani mozno zaznamenalo chyby a vaha vzduchu je offline aj este jeden konektor sa odpojil tak isto mohlo nemuselo zaznamenat chybu a problem je ze auto stratilo cca 40 koni a 30% krutaku .....den pred tym mi dvihalo kopyta na 3-4 este .....teraz dam 3-4-5 a mam pocit ze sedim v oktavii 1,9tdi a turbo nefunguje proste auto stratilo vykon aj krutak strašne vela čim to je ? diagnostika a mazat chyby alebo čo skusit ? poradte dik[img=16x0]https://www.facebook.com/images/emoji.php/v5/f4c/1/16/1f642.png[/img][font=Helvetica, Arial, sans-serif]:)[/font]PS : všetkym fanušikom bmw odkazujem servis PST obidte na 5km daleko ak mate radi svoje auto a nechcete aby bol motor kompletne od oleja zajebany potom ho čistit a aby nedajboze ten olej začal horiet ked vam to vrtula naserviruje na motor dym všade čaja pri mne myslela ze zhorime ....tak PST DELNA NIKDY VIAC ANI ZADARMO !!!!!!