... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Fericius
Auto: BMW E60 530d
Kraj: Košický

Re: E46/323Ci - Vyhrievanie zadného okna

Pondelok, 28. Decembra 2009, 23:25

...alebo skus pozriet taku ciernu krabicku na tri kable, neviem ako sa to vola, v pravom zadnom stlpiku po tapecom.... ja som mal problem v tom - boli tam studene spoje tak som to prebehol pajkou a ide to...

bejzo
Auto: BMW 320d (e46)
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 29. Decembra 2009, 11:56

No takze skusal som rele napojit na zdroj -zopina. Skusal som zmerat kontakt pri zopnutom rele -kontakt ma. Cize rele je v poriadku, ale ked zapnem vyhrievanie okna, tak ho nezopne. Skusal som premerat pasiky v okne, tie su tiez v poriadku. Skusal som zmerat vsetky poistky co su v priehradke pred spolujazdcom, tie su tiez dobre. Tak kde by este mohla byt vada? Ak mate este niekto nejaky napad tak prosim napiste. Alebo nejaku schemu zapojenia toho vyhrievania. Nechapem co moze byt este zle..

bejzo
Auto: BMW 320d (e46)
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 29. Decembra 2009, 16:17

A este jedna vec co som zistil: Ked odpojim z panelu co je pod radiom jeden kabel - taky co ma najviac vodicov, tak na patici rele nameriam 7 voltov, avsak odpojim tym cely ten panel, a pusti sa mi naplno fukanie. Ked do patice napojim rele, tak to fukanie sa uplne vypne a rele aj tak nezopne... Inak ked je vsetko zapojene tak nameriam na patici rele napatie iba 1 volt. nechapem...

pista170
Autor témy
Auto: e60 530d
Kraj: Žilinský

Utorok, 29. Decembra 2009, 16:42

bejzo napísal:
A este jedna vec co som zistil: Ked odpojim z panelu co je pod radiom jeden kabel - taky co ma najviac vodicov, tak na patici rele nameriam 7 voltov, avsak odpojim tym cely ten panel, a pusti sa mi naplno fukanie. Ked do patice napojim rele, tak to fukanie sa uplne vypne a rele aj tak nezopne... Inak ked je vsetko zapojene tak nameriam na patici rele napatie iba 1 volt. nechapem...

no ja sa do el. vyznam asi ako hus do piva,ale mal som rovnaky problem. stare lele mi pekne zopinalo ked som pustil vyhrievanie. pocul som cvaknut. meral som vsetko ale neviem kde mal byt prud a kde nie. vymenil som rele za druhe co som doma nasiel z druheho auta. zopinalo ale vyhrievanie tiez neslo. potom som sa nasral a kupil som to rele nove a uz ide. ale aj tak nechapem ako to unguje lebo ked nemrzlo a mal som zahmlene okno tak nevyhrievalo a ako nahle teraz zacalo mrznut tak ked pustim pekne roztapa. je to pre mna zahada ale funguje to :smile:
aj ja som zvedavy co tomu je ked na to prides :-k

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných