... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Taggart
Autor témy
Auto: BMW 320i E46
Kraj: Bratislavský

E46/320i - Divne zvuky

Sobota, 15. Januára 2011, 03:28

Zdravim,
dnes sa mi stala taka neprijemna vec, zacalo to tym ze sa mi najprv zacal prehrievat motor, kedze sa mi pravdepodobne zavzdusnil chladiaci system lebo mi ani nekurilo,
teplota bola na cervenom asi dve minuty kym som odstavil auto, ale zvyseny tlak zrejme sposobil nejaku prasklinu a tecie to rovno na taky akoby bledy remen alebo co to je v predu za vrtulou (tou ktora je za chladicom). To som si ale este vtedy nevsimol, doplnil som destilku, motor sa po chvilke vychladil a potom sa uz vobec neprehrieval tak som si myslel ze je vsetko ok a isiel som autom dalej. Po nejakych desiatich minutach co som zastavil som si zacal vsimat take divne tazko popisatelne zvuky, zrejme z toho remena asi a na vyradenom neutrali mi kolisali otacky medzi 500-700. Po tom co som auto na cca 4 hod. odstavil, tak to asi vyschlo lebo potom co som nastartoval tak ziadne zvuky, ani kolisanie otacok ale po chvilke jazdy asi zase zacala tiec ta voda a problemy sa vratili. Teraz co som dosiel domov tak som zase nalial destilku do expanzky a zacalo to hned prudom tiect no a chcem sa spytat ci nahodou nemoze byt problem v niecom inom, napadla ma este voda v motore ale to sa mi moc nezda, napriklad zakazdym od kedy to zacalo bezproblemovo auto nastartovalo, aj vykon sa mi zdal byt v poho len som sa to snazil setrit takze diky moc vopred za nazory a rady :)

+ mozte mi aj poradit nejaky schopny bmw servis v BA ?

Taggart
Autor témy

Re: E46/320i - Divne zvuky

Sobota, 15. Januára 2011, 23:10

mno ci uz som spravil dobre alebo zle tak som to dal dnes do AWT a povedali ze je v pici vodna pumpa co by v podstate vela vysvelovalo 8)

superlight
Auto: bmw

Nedeľa, 16. Januára 2011, 00:11

nechapem naco si to daval do AWT...

Užívateľov profilový obrázok
dasto
Auto: E39 523iAt (sporak)

Nedeľa, 16. Januára 2011, 16:16

superlight napísal:
nechapem naco si to daval do AWT...

asi preto ze mu poradilo strasne vela ludi a mohol si kludne vybrat z toho mnozstva servisov ktore mu boli poradene v jeho teme
radosť - jazda - bmw :.... vieme o čom ten slogan je

jetzt?
ex E39 523iA touring (sporak LPG)
ex E36 coupe 320i

Taggart
Autor témy

Piatok, 21. Januára 2011, 15:10

do AWT to islo hlavne preto ze inde v sobotu otvorene nebolo :?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných