... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Kubo320d
Autor témy
Auto: BMW 323CI :-)
Kraj: Žilinský

E46/320d - Webasto

Štvrtok, 23. Decembra 2010, 14:45

caute potrebujem poradit vyskytol sa mi problem z webastom diagnostika hlasi skrat. problem je takyto ked mam vsetky kable zapojene vo webastu tak mi odyde radio vypisuje DISABLED a nejde mi polka palubovky(smerovky dialkove vystrazne upozornenie na otvorene dvere atd.) inak to funguje ale na pristrojovke nesignalizije a ked odpojim z webasta tu koncovku ktora je blyzsie pri celnom skle resp. kde su tusim 4kable tak mi naskoci aj radio aj palubovka a ked to zas zasuniem tak zas mi to vsetko vyhodi nasiel som jeden prepaleny kablik no ten som zapajkoval a roby to stale dokonca aj ked bol rozdeleny ten prepaleny kabel tak mi to robylo cize s tym nic nemal a ostatne kable su volnym okom OK a nemaju preco byt poskodene skor by som povedal ze skrat nastava vo webastu vie mi niekto poradit kde to zrejme moze byt? ak je to neaka seriova chyba dakujem za kazdu radu :-)
Naposledy upravil/-a MT-SPEEDY v Piatok, 24. Decembra 2010, 09:59, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: nazov podla pravidiel v tejto sekcii

Kubo320d
Autor témy

Re: E46/320d - Webasto

Sobota, 25. Decembra 2010, 16:27

nik nevie poradit??????????????

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Sobota, 25. Decembra 2010, 23:38

A skrat coho vypisuje ta diagnostika?
A si mal prehoreny kabel, tak mohol kludne prehoriet kvoli tomu ze tam je skrat, urcite nezhorel len tak z pasie.....
Co poistky atd? Mozno RJ webasta je v haji..... Treba to proste vybrat a popozerat. Zacalo to robit len tak z nicoho nic? Skus pokukat schemy vo WDS.

Kubo320d
Autor témy

Sobota, 2. Apríla 2011, 22:05

zacalo to robyt ked som menil vodu v chladici a ked som to odvzdusnoval a ten kablik prepalilo lebo sa opieral o webasto nie el. pretazenim najprv som myslel ze to bude tym ale ten kablik ci je zapnuty alebo odpojeny stale to roby hmm neviem co to moze byt :-(

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných