... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
svanto66 napísal:par dni dozadu mi tiez zacalo vibrovat nieco pri rozbiehani..ide to niekde od spodu auta ked pridam prudsie na 1tke a 2ojke pri nizzsich otackach..na trojke a ostatnych rychlostiach to uz nerobi...myslel som si ze to je najskor vyfuk lebo mi to robilo len napr ked som sa rozbiehal do strany (nie rovno) ako keby sa oprel vyfuk o nieco a preto to rezonovalo..ale teraz to uz robi aj ked sa rozbieham rovno...co to moze byt?
DrakulaVladimir napísal:Sinemblok
BubakBB napísal:Cafte. Ja mam E46 touring 318D r.v.03 215000 km. Mne sa to tiez stava obcasne ale len pri rozbehu na 1 tke. Podla mna to nebude problem so spojkou pretoze sprievodny zvuk s tym zatrasenim ide z kardanu a zadnej napravy. Podla mna to bude silemblok na zadnej naprave alebo to rotacne lozisko na kardane ktore je osadene v gume. Dojde k jemnemu vyoseniu kardanu volou gumy ktora drzi lozisko o to sposoby to male kmitanie.Pripadne silemblok co drzi zadnu napravu a rozkmita sa naprava. Pisem to tak lajicky lebo tiez sa moc nevyznam ale podla to bude toto. Ak mate niekto skusenost napiste.
svanto66 napísal:tak moj problem vyriesenyvymenilo sa ulozenie kardanu a uz to nevibruje