... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
BMino napísal:hrdzaviet to bude, uz asi na kazdej e46 najdes hrdzu, ide to s vekom auta, nemuselo byt vobec burane ani striekane
to ze je to pozinkovane, neznamena, ze to raz nezacne hrdzaviet
BMino napísal:hrdzaviet to bude, uz asi na kazdej e46 najdes hrdzu, ide to s vekom auta, nemuselo byt vobec burane ani striekane
Olo* napísal:nechcem ti protirecit, ale co sa hrdze tyka 2004 a hrdza...?
nech sa namna nikto nehneva ale videl som mnoho e46tiek a omnoho starsich a hrdzu som videl len na riadne "vyslahanych" autach
nevravim ze e46ky nehrdzaveju, ale pokial to nema nejaky padny dovod tak ta hrdza musela vzniknut len z niecoho co bolo odflaknute alebo riadne zanedbane...
(nic v zlom)
chefino napísal:
Blud jak sviňa. Pokiaľ sa tam niekto nešťúral tak Ti E46 nebude hrdzavieť. Tak E30 a staršie E36 možno, tam nájdeš hrdzu aj to len lokálne na kritických miestach ako podblatníky, atď.
rss napísal:spotreba asi bude v pohode moje 320d ma skoro 400 000 km a spotreba tesne pod 7 l hoc pocitac mi ukazuje okolo 5 l
co sa tyka hrdze mam ju na kapote od kamienkov co je myslim normalne
ale co ma tiez zaraza je ze hrdzaveju vodicove dvere na prednom falci a tiez miesto pod zadnym oknom ako tebe, auto nebolo burane
asi to bude odflaknuty pozink alebo lakovanie vo vyrobe
na niektorych miestach sa mi odduva lak ako na tvojej tretej fotke, nie je pod tym hrdza ale biely prasok, neviem ci je to sol pod lakom alebo oxidacia zinku ???![]()
mal som fabiu 2002 a seata 2001 a ich plechy su v lepsom stave ako bmw
Schneider napísal:Ahojte hoši,
ďakujem pekne za všetky reakcie ku spotrebe, hrdzi...
Spotrebu som už asi tretí krát nameral na plnej nádrži na hodnote 6,7 l/100 km, pozor, nie podla palubáka, a to na 17tkach gumách, 205/45 vpredu, 225/40 vzadu. Hmm, na letných 18tkach to asi lepšie nebude, čo už, vyvážam svoju dušu a srdce na BMW, takže dačo to stáť musí... :-)
NO a čo sa týka tej hrdze, prikladám pár foto: len predného blatníka, veko kufra po otvorení okna, a spod prahovej lišty zadných dverí. Myslíte že v posledných dvoch miestach to mohlo byť oprávané?
irons napísal:Simik, ten prihrev som este nemenil... Inak auto sa zohreje pekne do stredu a nemam pocit ze by mu to nejak trvalo, tak 5 -10 kilakov podla toho ci sa vlecem v kolone alebo si idem sam. Ale volaco s tym bude, minulu zimu to tolko nezralo, teda zralo, ale ked som jazdil jak fitipaldiho bratranec. Neviem si predstavit kolko si zapyta ked mu zacnem nakladat, na jednej strane ma to laka, vyskusat kolko najmenej kilakov spravim na plnu nadrz a na druhej strane sa to mojej penazenke moc nebude lubit pri dnesnych cenach phm. Som nejaky rozpolteny z toho. Na diagnostike som bol, jedine co sme z toho vycitali bol ten prihrev. Inak vsetky cisla zelene, tlaky OK, korekcie OK, ziadne chyby...