... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
aby mi nadskakoval dekel na hlave
alfi666 napísal:Ides nato dobre, malo by to urcite pomoct... ale namiesto koaxialov by som tam dal len stredobas a pripadne na vyskac by som spravil zvlast otvor...
Samotny sterdobas ti zahra lepsie hlboke tony ako koaxialy, ale koaxial by som mal jednoduchy, lebo by si nic nemusel vrtat a prisposobovat.
Najprv by som skusil len samotne repraky na radioked sa ti to bude zdat slabe, az potom ries zosilnovac...
Ivank napísal:Tak Pani
Ja mam takuto otazocku... tiez by som rad poriesil nejake lepsie repraky, nejdem pisat ake a co , lebo 100 ludi 100 chuti... chcem sa len spytat... ako zhodim tapacir z kufra tak, aby to vyzeralo ako na fotke, ktora je hned na zaciatku tejto temy. Cize tak, aby som mohol demontovat origo repraky (mam tiez touring) uz som sa na to pozeral, ale mam panicky strach z tych plastov co idu popod okna (tie s mriezkou na fukanie) nasiel som iba jednu skrutku pod deklikom na trojuholnik na lavo a 2 torx na mechanizme kde sa uchytava roletka...je to vsetko? ked som to povyberal, nemal som pocit ze by to bolo volne na demontaz. Nechcem tam nieco polamat. aby mi to potom rezonovalo a bzucalo.
Dakujem.
Georgo napísal:Ahojte,
chcel by som sa s vami poradit a vypocut si vase nazory na moj napad.
Rad by som trochu vylepsil hudbu v e46 touring. Cital som temy ohladom hudby tu na fore, ale vacsinou to su vaznejsie prestavby za vaznejsie peniaze. Ja by som chcel iba jednoduchu upravu za skromne peniazky
.
Moj plan spociva v nechani original radia (kvoli dizajnu a ovladaniu na volante), nechani original kablov od radia do kufra. V kufri by som dal rad dvojkanalovy (aby bol zachovany pravy a lavy kanal) zosilovac (nejky maly co by sa dal dobre zabudovat a stal by do 100E), dajme tomu 2x60Wrms pri 4 ohmoch. A potom by som vymenil original zadne reproduktory za nejake koaxialne dvojpasmove 16,5 cm (tak do 100E). Aby boli rozmerovo ako original, ale aby to zahralo aj vacsie basy, lebo tie mi trochu chybaju. Nechcem subwoofer kvoli miestu a nepotrebujem, aby mi nadskakoval dekel na hlave.
Co si myslite? Viem, ze to nebude nic extra a ze tym co maju spravenu poriadne hudbu to bude pripadat smiesne, ale ja si neslubujem od toho zazraky. Chcel by som, aby to zahralo lepsie basy.
Preto by som rad vedel, ci to bude fungovat? Co si myslite? Dik za rady
Myslim,ze ked nechces davat vela penazi a chces aby ti to hralo lepsie, tak za tych 200e (co chces dat za 2pasmove repro a zosik)si kupis aj v Nay napr. cely set repro,subwoofer,zosik,kablovacku ... Podla mna tolko ...