... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Georgo napísal:Ahojte,
ja mam podobny problem, ale trochu iny :). Tiez mi buchotalo pri vypnuti motora, tak som vymenil silentbloky motora aj prevodovky. Teraz mi to robi, iba ked je motor teply. Ked je teply tak si trochu buchne pri vypnuti. Ked je motor studeny, tak po vypnuti zastavi ovela rychlejsie a potichu. Ani tuk!
Otazka je, ci sa moze teplota vyrazne prejavovat aj na dvojhmotovy zotrvacnik. Moze byt potichu ked je studeny a jemne buchat ked je teply? Inak este mi jemne huci spojkove lozisko a aj cela spojka bude uz asi na konci zivotnosti. Nemoze to byt aj ona?
Dakujem
TT-SIMIK napísal:
No ak už huči ložisko,tak čím skorej rieš spojku aj zotrvák ak má veľkú vôlu, pred mesiacom som riešil motor, ktorý zničila zlá spojka zo zotrvakom, bola veľká vôla na zotváku až kopalo do pedalu a chlapcovi odišiel motor, zlomila sa kluka, ojnica preletela cez piest, škoda vysoka....výmena motora, spojky,zotrváku.......
potmehuth napísal:tak som sa objednal do RIJA BAVRIJA NITRA.....diagnostika plus kontrola auta (capy, tlmice, riadenie, zotrvak......) necham tam peknu palku....ale vsetko vyzaduje svoju istu starostlivost....
podelim sa o dojmy a vysledok.....mozno to bude niekomu napomocne alebo prospesne..... :)
zatim....
TT-SIMIK napísal:
Rátaj peknu palku.....za zotrvák.......