To si nejako vela nie? Ja som mal obe za 60 (SKF)
Inak mne hucanie uplne prestalo.
Dal som do diferaku pripravok XERAMIC
http://www.xeramic.com/ . Popri to som samozrejme menil olej. Zistil som , ze moj servisak (teraz uz EX servisak) mi tam pri minulej vymene dal olej so spravnou viskozitou, no nebol urceny do diferaku ale do automatickej prevodovky.
Na to bacha pri kupovani - musi to byt Castrol
Syntrax Longlife 75W-90 . Castrol vyraba aj SYNTRANS, no ten je do automatickych prevodoviek. Pozor na tie dve pismenka na konci.
Ja mam obycajnu E46 320D s 5st automatom, takze preto ta viskozita...na fore sa to riesilo, ze ked je samosvor, tak ide nieco ine (pre tych co maju samosvor).
Po cca 500 - 700 km hucanie postupne ustalo... ide krasne tichucko. KONECNE
Aby som neklamal, daval som repasovat aj kardan a vymenil som zavesne lozisko (ulozenie) kardanu a hardy spojku. To ale robilo iny zvuk (ktory je uz minulost) hucanie diferaku mi prestalo po vyssie spomenutom postupe.
Treba brat s rezervou. Moj diferak nebol rozomlety na sracky (len hucal pri rychlosti nad 100 km/h). Chcel som ho vymenit, no moj novy servisak mi odporucil ten xeramic ako poslednu moznost. Stalo to aj s olejom cca 25€. Takto som usetril cca 70€ za dalsi diferak z buracky o ktorom ani neviem ci je OK a ci nebude robit to iste.