... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
killian napísal:ja som za pred FL, na facelifte sa mi nepacia predne smerovky, zadne svetla s bielym pruhom a predny neM-packetovy naraznik :) A sedan predfacelift viac pripomina coupe
edit - ale zato M packet II je oveeeela krajsi ako M packet I. Takze ja som za predfacelift s M packetom II
igby napísal:Nie je lacnejsie kupit rovno nove pofl kriste sak to musi byt dost nakladne...
TT-SIMIK napísal:Ja som zástanca čím novšie tým krajšie, možno sa bude somnou hádať veľa majitelov E30,E36,E46,E39,E38,ale mne nič staré autá nehovoria(tým by som jasne že nechcel niekoho uraziť),ale proste každý z nás keby mal viacej penazí si kúpi nové krásne auto a nie staršie!!!!!A ked už staré tak na rekonštukciu, ak majú niektorý pekne urobené E30 a tak...ale to už je o inom!!!!To su srdcové záležitosti!!!
TT-SIMIK napísal:Ja som zástanca čím novšie tým krajšie, možno sa bude somnou hádať veľa majitelov E30,E36,E46,E39,E38,ale mne nič staré autá nehovoria(tým by som jasne že nechcel niekoho uraziť),ale proste každý z nás keby mal viacej penazí si kúpi nové krásne auto a nie staršie!!!!!A ked už staré tak na rekonštukciu, ak majú niektorý pekne urobené E30 a tak...ale to už je o inom!!!!To su srdcové záležitosti!!!
voMacK napísal:
amen! :) zo starsich bmw, sa mi jedine paci E38 [ale interier je no...nist moc :) ]. Tiez nechcem niekoho urazit, ale som proste zastanca moderneho designu! :) Mne uz aj interier mojej E91 zacina pripadat stary
blesk napísal:
no ja osobne sa ti ani velmi necudujem ja osobne by som tomu japonskemu sefdesignerovi za tu palubku nasekal na holu