... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Majki1 napísal:Co je na tom pravdy,ze tento olej sa meni pri vymene spojky?...zevraj je tam dozivotny-ale tomu neverim...
Noro 320 napísal:Olej do prevodovky ti predaju v bmw servise podla nalepky alebo technicaku,maju ho capovany tak si zober aj nadobu.Do 2,benzin ide 1,1 ja som zobral o deci viac a stal 36e.
patoe46 napísal:aj mne rozpravali ze olej v prevodovke a difu je dozivotny....v diferaku som uz vymenil a v prevodovke sa chystam nakolko mi nikto nevedel objednat olej do prevodovky lebo ja tam mam oranzovy stitok a tam ide specialny olej....v jednej predajni mi vedeli objednat len 100litrov.tak som pisal e-mail do BMW v NITRE ze ci nemaju 2litre a vyjebali sa mi odpisat...musim tam zavolat niekedy.
Noro 320 napísal:Olej do prevodovky ti predaju v bmw servise podla nalepky alebo technicaku,maju ho capovany tak si zober aj nadobu.Do 2,benzin ide 1,1 ja som zobral o deci viac a stal 36e.
patoe46 napísal:ano je podla toho ci tam stitok je alebo nieje a ked tam je ze akej farby je mozu byt 3 farby....cerveny,zlty,oranzovy
svanto66 napísal:keby sa dal napr iny olej tak to robi problemy? teda su nejako velmi odlisne tie oleje?