nazdar pani stava sa mi taka vec ze ked mi klesne nafta na rezrvu tak mi vyhadzuje chybu nizkeho tlaku paliva a rozvieti sa mi DDE a idem na nudzovi rezim mal uz niekto podobny problem a co tomu bolo?? nechcem zbytocne nakupovat diely ktore nepotrebujem velmi mi tym pomozete
Toto robieva čerpadlo v nadrži,aj ti zle štartuje,alebo nie????? Treba pozrieť či ide čerpadlo v nadrži korektne a či tlači naftu.....ked nie potom napíš......
ved to som potreboval niekoho co sa vyzna bol som v brunovcach a tam mi povedal to iste co ty ze to moze byt a nech tam necham auto a oni uz zistia co tomu je len beru 40€ na hodinu a zistenie chyby by ma zrujnovalo tak hladam manika co mi to zisti za rozomni kesh
vyriesene? ak ano mohol by si sa pochvalit co si menil .... mam podobny problem a nechcem zbytocne menit polku palivovej sustavi :) takties diagnostika ukazala nizky tlak paliva ....
cavko ja mam ten isty problem mal som natrhnutu hadicku pred cerpadlom bola vymenena ale tak isto to nestartuje.....startuje iba ked auto postoji cca 3 hodiny alebo zastudena.....
dam krk nato ze to bude niektorim podavacim cerpadlom.... zajtra zmeram tlak uvidim... inac neviete niekto ake hodnoty by mali mat tie cerpadla? moc by mi to pomohlo!!!!!!!!! .... a takisto sa mi zda ze cim plnsia nadrz je tak tym to lepsie startuje neviem ci je to len nahoda alebo to poukazuje na podavacie cerpadlo v nadrzi :)
filip333=> skus natankovat plnu... ci to bude takties tak zle startovat alebo budes badat aspon nieaku zmenu k lepsiemu