... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

Baworo
Autor témy
Auto: e46 320d
Kraj: Košický

E46/320d - Nenastartuje + smrad cez kurenie :/

Štvrtok, 12. Mája 2011, 17:05

Zdravim all :)

Dneska sa mi stala taka neprijemna vec :) idem si v pohode po ceste fajne teplo zapnem si klimu a po cca minute kukam a naskoci mi kontrolka baterky na 2sekundy a zhasne to sa opakovalo asi tak 6 potom to iste aj z airbagom+dsccko,ako keby nejaky skrat :/ :/ :/
Vypol som klimu radsej a idem natankovat.Natankoval som sadnem do auta otocim klucikom do druhej polohy,kontrolky nabehli vsetko v poriadku a cez kurenie smrad ako keby cievka,trafo nejake zhorelo alebo prepalilo :/ ako keby som kable palil :/ a idem nastartovat a nic a zas a nic ani tuk ani klik no nic ani naznak :/ povedal som si fasa v pici to je daco odislo :/ :/ :/ dal som ho nabok a odtiahol pred mechanikovu dielnu :/ Este 3 hodiny po incidente mi z kurenia isiel smrad :/
Mohlo to mat nieco spolocne s klimou.?. :/ :/
Viem ze mi asi najskor napisete ze mam ist na diagnostiku no uz som sa objednal a zajtra sa uvidi ci daco ukaze diag.. :/
Ale predbezne aspon :/
Nestretol sa stym niekto.?.Co by to mohlo byt.?. :/ Vopred diky :/
S pozdravim Tomi :( :D :)

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: Nenastartuje + smrad cez kurenie :/

Štvrtok, 12. Mája 2011, 18:35

Asi ti odišiel motor vetráka kúrenia,pridrel sa,zhorel a potom zrejme aj altík, vybilo bat a konec... Odpoj ježka - koncák vetráku,alebo jeho poistku, daj nabiť bat a malo by to ísť.

Baworo
Autor témy
Auto: e46 320d
Kraj: Košický

Re: Nenastartuje + smrad cez kurenie :/

Štvrtok, 12. Mája 2011, 22:01

no ale mne kurenie ide normalne ze fuka a baterku mam fullku.mne ju nevybilo :) mne elektrika ide vsetko ukazuje jak ma :)
len ten smrad z motorovej casti ma strasi :/ a ze nejde nastartovat absolutne ani netukne :/

Užívateľov profilový obrázok
BMWlive
Auto: BMW E90
Kraj: Bratislavský

Re: E46/320d - Nenastartuje + smrad cez kurenie :/

Sobota, 14. Mája 2011, 08:32

nemas ko spinaciu skrinku?

Užívateľov profilový obrázok
Kubo320d
Auto: BMW 323CI :-)
Kraj: Žilinský

Re: E46/320d - Nenastartuje + smrad cez kurenie :/

Sobota, 14. Mája 2011, 21:00

skus to nastartovat cez kable ja som mal nieco podobne ze fulka baterka poistky dobre a ani len necvaklo no dal som cez kable a n prvy sup som nastartoval no boh vie preco ale slo to a od vtedy ziadny problem ties mi skratlo webasto a odpojil som ho

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní