... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Juraj37 napísal:Cavte mam taky problem menil som na alternatory uhliky vsetko som nahodil pozapajal a siel som sa odviest vsetko fungovalo zhasol som klucik som vybral a nieco mi bzucalo pod pristrojovkou o 10 min som siel preparkovat nastarovalo v poriadku a to iste zhasol som a bzucalo o 30 min som siel do prace a nechcel nastartovat tocil som a nic zopakoval som to asi tak 3x a stale nic brat potom skusal o 1hod a nastaroval bez problemou siel to vyskusat potom o 3 hod a uz zas nenastartoval neviete mi poradit co moze byt to bzucanie v casti pristrojovky a preco by to asi neslo nastartovat.... za odpovede vopred dakujem
Juraj37 napísal:na alternatory som menil uhliky uz boli ko tak som dal nove.. a baterka bola ok len brat tolko tocil ze ju musel dat nabit a auto predtim slapalo bez problemou
Juraj37 napísal:neuverite rano som prisiel pri auto a uz mu nic neni asi si chcel dat prestavkutak uz vsetko funguje ale to bzucanie spod pristrojovej dosky je tam stale ked zhasnem auto tak nieco buci a neviem prist na to co tomu je