... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
TT-SIMIK napísal:No ja som tam origo mal lep,tak by tam mal aj ist....keby ti to vyletelo,nechci vedieť čo sa stane....ale šak nech si každý urobí ako myslí...ja spokojne spavam.....)))))
jura napísal:To kurevsky dotiahnut znamena 60 Nm+50°+50°.A lep netreba,ved je to kurevsky dotiahnute.![]()
el salvadore napísal:Tak to ta nepotesim, ale zistit to asi nieje take jednoduche, vacsinou odchadza tak okolo 150-200 tis. km. Ono uz ked ju raz zacne trhat tak to je otazka par sekund/minut, predsalen su tam nejake otacky par tisic/min. Takze ak to nieje v serviske a nevies sa dopatrat minulosti, radsej preventivne vymen.
TT-SIMIK napísal:Jebte na to, pokial nieje v remenici trhlina......ja som na tom jazdil z prasklinou cca... 3000km a to som o tom nevedel, potom začala cengat tak som vymenil,lebo až vtedy som to zistil......tá remenica sa povolovala 2,5m trubkov pre info,tak asi viete aky bude utahovací moment.....tá remenica sa dá vizualne skontrolovat či nema z predu trhlinu,ak by mala tak tak isto pri naštartovanom motore vybruje dopredu dozadu
Swandes 320D napísal:Ked som mal E46 100kw tiez som ju menil,po vymene total zmena.
pribehy-nasich-aut/swandesov-genesis-t14426-60.html?hilit=remenica%20na%20klukovke
Roland85 napísal:
Cauko..mam E46-320d-100kW..co presne ti robilo auto ked si mal este staru remenicu?ake zvuky? aj nejake trasenie tam bolo pri starte a vypnuti motora?
Mam taky problem, pri starte a aj pri zhasnuti motora mi zatrasie motomom a sprevadza to ake zapiskanie ako keby nejaka guma piskla ci zavrzgala....silenty motora a aj prevodovky su uz nove...menil som aj klinove remene, aj jednu zlu kladku a aj ten maly tlmič pri sponovaku lebo som si myslel ze ten zvuk vydava on.....ale NIC...stale ten zvuk aj to zatriasnutie tam je....tak som potom rozmyslal ci nebudem mat tiez na hovno tu remenicu..kedze je tam urcita cast z gumy....mam 200 000km a asi urcite nebola nikdy mnena....aspon neviem o tom....len neviem ci moze mat remenica tieto vady na starosti....ako teda zistim ci mam remenicu uz na p...u !? Dik