... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
martiin napísal:už je neskoro.už som si to dal u nich zrobiť(abctuning),takže uvidime,1000km ho teraz musim zabehnuť a až potom by to malo byť ok!takže uvidime
Diablo napísal:Tiež som nepočul dobré preferencie na ABC.Kamošovi natlačili strašné kaleráby do hlavy.Presvedčili ho , že jeho fábia (v sérii 75 koní) , má po ich úprave (iba softwarom) 115 koní. Po odmeraní na brzde (na Slownafte), sa zistilo, že má iba 78 koníkov.
Minulý týždeň mi už nedalo a dal som si načipovať 330XD, a vysledok po piči, z pôvodných 184 na 230 koní.Krúťak sa moc nedvíhal kôli životnosti štvorkolky a spojky. Ale výsledok maximálna spokojnosť.
version2 napísal:Diablo napísal:Tiež som nepočul dobré preferencie na ABC.Kamošovi natlačili strašné kaleráby do hlavy.Presvedčili ho , že jeho fábia (v sérii 75 koní) , má po ich úprave (iba softwarom) 115 koní. Po odmeraní na brzde (na Slownafte), sa zistilo, že má iba 78 koníkov.
Minulý týždeň mi už nedalo a dal som si načipovať 330XD, a vysledok po piči, z pôvodných 184 na 230 koní.Krúťak sa moc nedvíhal kôli životnosti štvorkolky a spojky. Ale výsledok maximálna spokojnosť.
ale nie vsetko su kone!!! ale aj krutiaci moment!!!!!!!
Diablo napísal:Tiež som nepočul dobré preferencie na ABC.Kamošovi natlačili strašné kaleráby do hlavy.Presvedčili ho , že jeho fábia (v sérii 75 koní) , má po ich úprave (iba softwarom) 115 koní. Po odmeraní na brzde (na Slownafte), sa zistilo, že má iba 78 koníkov.