... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
alfi666 napísal:luky - a aj sa to nejak prejavuje predtym?... bo mne auto slape na 100%... to teraz kua nemam ist na dovolenku, lebo sa budem bat, ze ma to niekde necha?.. da sa to overit, ze je to cerpadlo "na odchode" ?
darty napísal:Skús kontaktovať Agát diesel Pezinok(Bosch servis), neviem kto iný to v okolí BA robí.
Keď ti to vie niekto vymontovať z auta a zaniesť do Boschu vyjde to asi lacnejšie ako
komplet v Bosch. Ale vyskúšané to nemám, ja som to absolvoval až keď bolo neskoro.
Možno by sa mal vyjadriť luky, či to je rozumné, ale keď to ide až keď to je nasračky,
tak prečo by tomu nešlo predísť?
Jozef napísal:A už ked sa tak bavilo o tých čerpadlach. Niesom žiadny automechanik ale chcel som sa spytať ako maju riešene vstrekovanie benziny? viem že to neni cez sviečku alebo ako :) ale tak maju uplne to iste čerpadlo na priami vstrek? mohol by sa mi to niekot pekne snažiť vysvetliť? pls
SigSauerBang napísal:Pri kolko km približne to čerpadlo odchádza? Dá sa nejako zistiť, či už bolo menené alebo repasované a používali sa v 320d 100kw aj nejaké iné čerpadlá ako VP44?
Ď
jurasek napísal:Ahojte, tak mne tato zla skusenost prekvapila minuly rok na krizovatke, mal som ho v servise 30 dni kim mi zistili ze to je cerpadlo, dal som repas, stalo ma to 13 litrov a znova to zacína, ja som si vsimol ze to ked ma odyst cerpadlo tak sa straca vykoon motoru pri akceleracii, takze ak to aj vy citite tak uz len cakajte, ja cakam na to znova, tesim sa, lebo vraj sa 2 krat repas neda dat a vraj tam musi ist iba nove cerpadlo, ze z druheho auticka nefunguje, takze super