... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
potmehuth napísal:Spat k teme.....docital som sa, ze Ekonomer by mal byt umiestneny niekde v sani a riadi sa podtlakom na rampe? Ked pod zatazou cuka ekonomer, moze byt zle osadene sanie a chyta falosny vzduch??Nakolko mi menili klapky v sani za zaslepky...mozu byt zle osadene samotne klapky? Moze byt nieco s podtlakovymi hadickami v blizkosti sania?
Popripade vase postrehy?
nadro napísal:ten regulátor by som tipoval aj ja, lebo som ho mal zlý a toto mi robilo. Po výmene![]()
![]()
![]()
je pokoj.
Erik1392 napísal:Zdravim, ja mam podobny problem s tym vykonom.. normalne idem si po R1 NR-TN... na 6ke 2300ot. na tempomate... a pride mierny kopcek a neomlane zacne auto spomalovat a mozem aj macknut plin na podlahu nevladze to vytiahnut... tak isto vobec rozbehnut to na 130ku je celkom trapenie a ani sa mi nerpodarilo motor vytocit na viac ako 4100ot.. a ked aj viac tak len na 4400 a to len veelmi pomali stupalo. Auto som kupoval asi 2 mesiace dozadu a boli vymenene vsetky filtre.. olej.. dopravne cerpadlo nafty je v potiadku a 2 vstreky su nove a 2 po repase... ale z mojo pozorovania mi pride ze to moze byt natankovanou naftou... tankoval som na Shellke v Partizanskom, ale potom raz som natankoval na OMV v BA a v Lefantovciac (neveim co to je...) a zrazu to tahalo celkom dobre aj na dialnici v rychlosti bez problemu.. a potom som zase do praznej nadze zobral na shellke a zase to netahalo takze bud je to len blba nahoda ze sa to takto objavilo alebo to bude naozaj tou naftou.
EDIT: este taka vec ze spotrebu za poslednych 1500km mi ukazuje 5.2l/100km co by bolo fajn ale ked si to vypocitam tak to vychadza asi 6.6l/100km co sa mi zda celkom dost na to ze jazdim celkom slusne a dlhe trasy... kamos co ma take iste auto len automat ma spotrebu na takychto trasach kolo 5 aj podla vypoctu aj pocitaca..