Utorok, 25. Novembra 2014, 10:08
caute, na zaciatok musim napisat, ze mam asi najskor v tahu vahu vzduchu, najazdenych 220 (?) a bola uz odpojena, islo to lepsie, len pri prudsom pusteni spojkoveho pedalu pri preradovani z 1 do 2 bol trochu trhavejsi/skackavy chod, uplne kratko, a aj slusne podymilo. Potom som ju zapojil spat, ale...
Minuly tyzden sa mi stalo, ze mi to na 1. raz nechytilo, na druhy pohoda. V nedelu to spravilo 2 krat manzelke, ale zase chytilo na 2. pokus. Vcera rano mi to uz nechytilo vobec, poprosil som suseda o pomoc, aby sme vylucili baterku, a nic. Odpojil som vahu vzduchu a chytilo hned na prvy krat, tak som myslel, ze uz je to v pohode a len vymenim tu vahu. Z toho co viem, nefunkcna vaha vzduchu moze robit problem pri starte, ale ked sa odpoji, ide to na prednastavene hodnoty, cize by to malo startnut. Poobede pri odchode z prace, mi to opat chytilo na 1. raz, potom som si spravil zastavku v Galerii, na asi 20 minut, ale uz nechytilo vobec, museli sme to s kamaratom odtiahnut.
Pri startovani sa to sprava normalne, poloha 1.,2. svieti vsetko (zhavenie, DSC, rucna, brzdove oblozenie) ako ma, zhasne a ked startujem len kruti a nic. Baterka ma 3 roky, cez vikend som absolvoval dhsiu cestu, takze dobita je, tam by problem nemal byt. Zhavice menene 10/2012.
Rozpisal som sa len preto, ak by nahodou niekoho napadlo, co by to mohlo byt, nejaky tip, ale hlavne potrebujem niekoho z Ke, kto by vedel prist ku mne a seriozne to diagnostikovat. Pozrel som uz aj zoznam diagnostikov, idem ich obvolat.