... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
TT-SIMIK napísal:
No neviem, baterka je dva roky stara,aj ked jej neverím,mám ju stale na udržiavacom napajani,ked je takto mooc zima a nič, kluč otočím ani tuk, vratim spet 3-4x a auto začalo štartovať, žeby baterka dostala šok a nejde a potom z ničoho nič začala štartovať???Už som o tom počul,že baterka občas toto spraví a potom že štartuje ako keby sa nechumelilo,ale nestrtetol som sa s tým......musim to skontrolovať,ak bude na štarter dopovať napetie,tak je ok spinačka,immo......
BrunoSoprano napísal:
toto isté mi robila tá malá krabička na spínacej cievke , 3 4rázy som vypal klúč zapal a chytilo to, musel som vyčistiť kontakty v nej s alkoholom a potom bol opäť pokoj na mesiac a zasa tomu začalo jebať, tak som sa nasral a objendal novú (Ignition switch http://bmwfans.info/parts/catalog/E46/S ... on_switch/ ) zatial pokoj. Viem že aj na e39nách tomu drbe takto isto....
kondo30 napísal:Ja som to mal tiež, že som nechal auto stáť dva dni a nechcelo vobec naštartovať, a nakoniec som vymenil žhaviče a štartuje aj pri mínusových teplotách