... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

GoRRo
Autor témy
Auto: BMW 320D 110 kW
Kraj: Košický

E46 320D 110kW-pri jazde sa rozsvietia zhavice,auto nema tah

Utorok, 23. Augusta 2011, 20:04

vyzera to ze vtedy ide bez turba.. dalsia vec ktoru som si vsimol ze od vtedy (ale aj raz predtym) mi nechcelo nastartovat, az po par pokusoch ked vypnem a zapnem klucik. prvy krat sa to prejavilo dnes ked som v dvojke dupol na plyn roztiahol som ho na ca 3000 rpm a v momente ked sa rozsvietili zhavice tak to islo akoby to nemalo ani 50 koni.. ked som som motor restartoval tak to chvilu zasa slo, ako by malo, ale zasa po roztiahnuti sa stalo to iste. videl som tu na forach nejake temy na ERG ventil, ale niesom si isty ci je to ono. zajtra idem na diagnostiku. bol som aj pred paru tyzdnami a jeden zhavic konkretne c. 2 by trebalo vraj vymenit. urobim to najblizsich par dnoch, ale radsej pisem, pretoze s tym mozno ma niekto skusenosti. neverim, ze je to zhavicom, je pravda, ze sa do motorov velmi nevyznam, ale bol uz davno v prevadzkovej teplote a tam by sa mala podla mna nafta vznietit svojvolne ak dosiahne spravny tlak a teplotu. niekto nejaky napad?????
11370

BrunoSoprano

Re: E46 320D 110kW-pri jazde sa rozsvietia zhavice,auto nema

Streda, 24. Augusta 2011, 01:45

GoRRo napísal:
vyzera to ze vtedy ide bez turba.. dalsia vec ktoru som si vsimol ze od vtedy (ale aj raz predtym) mi nechcelo nastartovat, az po par pokusoch ked vypnem a zapnem klucik. prvy krat sa to prejavilo dnes ked som v dvojke dupol na plyn roztiahol som ho na ca 3000 rpm a v momente ked sa rozsvietili zhavice tak to islo akoby to nemalo ani 50 koni.. ked som som motor restartoval tak to chvilu zasa slo, ako by malo, ale zasa po roztiahnuti sa stalo to iste. videl som tu na forach nejake temy na ERG ventil, ale niesom si isty ci je to ono. zajtra idem na diagnostiku. bol som aj pred paru tyzdnami a jeden zhavic konkretne c. 2 by trebalo vraj vymenit. urobim to najblizsich par dnoch, ale radsej pisem, pretoze s tym mozno ma niekto skusenosti. neverim, ze je to zhavicom, je pravda, ze sa do motorov velmi nevyznam, ale bol uz davno v prevadzkovej teplote a tam by sa mala podla mna nafta vznietit svojvolne ak dosiahne spravny tlak a teplotu. niekto nejaky napad?????

podtlakobňvé hadičky od turba,nejaký podtlak turba?

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Streda, 24. Augusta 2011, 12:46

Žhavič s tým nemá nič,poriadnu diagnostiku treba.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Užívateľov profilový obrázok
koki
Auto: 320D Touring
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 25. Augusta 2011, 13:06

dobru diagnostiku a tento problem co mas vykazuje palivovy filter.... a to startovanie moze mat na zodpovednosti ze ASI chodis vela na rezerve ked ti svieti.... v lete je good mat natankovane aspon tak aby cerpadielko v nadrzi bolo ponorene(nesvieti kontrolka) a automaticky chladi to cerpadielko...
BMW e36 Coupe 1999 110kW
BMW e32 Sedan 1992 135kW-ex
BMW e30 Coupe 1985 75kW-ex
BMW e46 Touring 2003 110kW
BMW e36 Compact 1995 75kW-ex

KoKi team

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných