... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
klinec518 napísal:no mne tiez na aute kolisaly otacky na volnobehu a zistil som ze to bola zla nafta stalo sa mi to dvakrat po sebe zmenil som benzinku a je vsetko ok!
koki napísal:mne toto iste robi ale zatial neriesim to...... po skuskovom to budem riesit aaa mam taky tusak ze vaha vzduchu moze byt..... Dam vediet ako som dopadol
DrakulaVladimir napísal:Mne to kolise ked nastartujem studeny motor pri 1000 sa mi tak hompala trosku rucicka,,o tom daco dakto vie ?? :!)
rss napísal:to iste mam aj ja po vyradeni rychlosti sa mi rozkolisu otacky 700-1100 asi 2-3 sekundy
mam auto necely rok ale zatial som to neriesil
ked auto vytocis na dvojke trojke nedymi ti nacierno?
Georgo napísal:Praveze ani oblacik. Po tom vsetkom co som vymenil mi uz auto skoro vobec nedymi. Tebe dymi nejako nadmerne?
rss napísal:ked dlhsie jazdim na nizsich otackach po meste a potom ho poriadne pritlacim tak je to hroza ostava za mnou cierny mrak
ale ked ho vytocim na dvojke a potom na trojke tak do 4000 ot tak potom uz nedymi aj ked ho vytacam dalej
osobne mam pocit akoby sa zaniesol katalyzator alebo nieco podobne ked auto "dusim" na nizsich otackach a potom ked ho vytocim tak sa to precisti a vsetky sadze idu von ??? moze byt?