... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
ATL-Juri napísal:ja mam na 320 d kolesa tohto typu co su na prvom obrazku avsak sa mi nepacia kludne by som ich aj zamenil za tie co su na druhom obrazkuD nemate niekto zaujem ?:D
stupel napísal:ja mám pocit že 16-ky a pneu 205 55 16 sú najlepšie na dlhé trasy super komfort, maké auto ale nevypadá nejak super, na 17 je to už trochen tvrdé ale dá sa, 18-ky tak to je síce super pohlad ale na dialnici musíš volant držať obojruč ak dáš širšie pneu tak auto bude plávať a cítis každého mravca na ceste . Ak by si šiel do Prahy po dialnici tak na 18-kach ani nedojdeš
bruso napísal:
mam 17" zimne a su v pohodke a 18" letne a nevidim medzi nimi rozdiel, vobec sa neda povedat ze by mi auto na 18" plavalo na vyjazdenej ceste, zalezi aj od pneu, geometrie a silentblokov, co ja mam vsetko nove
hpbaxxter napísal:ci sa rozhodnes pre 16tky alebo 18tky, urcite sa rozhodnes dobre :-) /ide iba o tvoje preferencie/...vcera na zraze sa riesili aj 19tky :-)
co sa tyka pneu tak jazdim na pirelli p zero, vsetko ok az na hlucnost, na zimnych 16tkach mam dunlop 3d a to je asi to najlepsie co som zatial jazdil.
voda sa neodraza od pneumatiky, voda je odvadzana