Ahojte, chcem sa spýtať či má niekto skúsenosti so zlomenou kľukovkou. Mal som s autom istý čas problémy, trhalo mi s motorom za studena, za tepla málo kedy. Na diagnostike nevyhadzovalo žiadnu chybu, bol som pre istotu na diagnostike v 3 rôzdnych servisoch. Bolo mi povedané že to bude niečo mechanické, tak som si vravel dobre, dám to pozrieť po výplate. Lenže výplata nestihla ešte ani prísť a auto začalo robiť divné veci. Ráno nechcelo vôbec naštartovať (štartér a baterka sú nové) , a keď bolo teplo cez deň tak mi to naskočilo na prvý krát ale auto malo strašne divný zvuk, ako keby niečo o seba škrelo v motore, a auto sa pri tom dusilo, a auto malo dosť velké vybrácie. Po zahriatí motora tieto veci prestali, lenže včera mi už auto po naštartovaní aj skapalo, ako keby sa dusilo. Tak som sa zlakol a dal som auto hneď do servisu a bolo mi povedané že buď mi zle založili čerpadlo mechanici v druhom servise (čerpadlo je nové, menené pred 3 mesiacmi), alebo mám zlomenú kľukovku. Auto bude musieť kompletne prezrieť, tak som sa vás chcel spýtať či s týmto máte niekto skúsenosti.
A na asi kolko euro cca výjde výmena klukovky ?
ďakujem za odpovede...